Binnenkort je tuinhuis of overkapping schilderen?

Een tuinhuis of overkapping kom je in Nederland bijna overal tegen. Bij mensen in de achtertuin. Maar ook op campings en vakantieparken. Het is voor veel mensen ideaal om te gebruiken als ruimte om spullen droog op te bergen. En een overkapping biedt mensen de mogelijkheid om toch buiten te zitten wanneer het weer wat minder is of te beschermen tegen de felle zon in de zomer. Heb je een tuinhuis of overkapping? Dan is het uitvoeren van periodiek onderhoud belangrijk. Binnenkort het tuinhuis, de overkapping of een schutting schilderen? Dan maak je natuurlijk gebruik van de producten in de webshop van Finnpaints!

Een tuinhuis schilderen doe je zo!

Heb je een nieuwe schutting, overkapping of tuinhuis? Dan kun direct beginnen met schilderen. Een al bestaand tuinhuis, overkapping of schutting schilderen? Controleer het houtwerk dan eerst op houtrot en voer herstelwerk uit waar nodig. Voordat je aan de slag gaat met het aanbrengen van een laag verf is het reinigen en aanbrengen van een goede grondlaag belangrijk. Deze grondlaag beschermt het houtwerk over een lange periode tegen alle weersinvloeden. Hiervoor kun je een primer gebruiken en deze alvast laten mengen in de kleur van de eindlaag. Laat de grondlaag na het aanbrengen goed drogen en schuur deze licht op voordat je de eindlaag gaat aanbrengen.

Producten van Finnpaints

Voordat je gaat beginnen is het kiezen van een kleur de eerste stap. Er zijn verschillende soorten buitenverf en houtbeitsen te vinden in onze webshop om een tuinhuis, overkapping of schutting te schilderen. Op deze pagina kun je terecht voor al onze buitenverf producten om te gebruiken in de buitenlucht. Onze kwaliteitsproducten bieden het houtwerk optimale bescherming tegen weersinvloeden als zon, regen en de wind. Kiezen voor duurzaam? Kies dan voor onze biosbased Tikkurila Valtti Plus Color. Van de totale inhoud is 17% biobased en daarnaast vertraagd deze buitenverf vochtabsorptie en schimmelvorming.

Naast ons assortiment buitenverf kun je ook bij ons terecht voor allerlei andere benodigdheden. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze handige kleurentesters. Ook kun je bij ons terecht voor een groot aantal producten om houtwerk te reinigen. Of plan een gesprek met één van onze specialisten in voor een advies op maat.

Meer weten?

Na het lezen van dit artikel meer weten over onze producten? Of een vraag over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij houden van hout en helpen je graag om dit mooi te schilderen en te houden!