Bijna alles binnenshuis kunnen we voorzien van een laag verf.  Maar ook onze meubels voorzien we graag van een mooie verflaag. Voor dit soort schilderklussen hebben we verf voor binnen nodig. Maar welke binnenverf heb ik eigenlijk nodig? Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u deze vraag ook aan ons wilt stellen voor het doen van een aankoop in onze webshop. Wij verkopen binnenverf van topkwaliteit voor verschillende toepassingen. In de badkamer is het bijvoorbeeld aan te raden om geen gebruik te maken van reguliere latex. Ook voor het schilderen van een intensief gebruikte trap hebben wij de beste oplossing.  In dit artikel helpen wij u graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

Binnenverf voor elke toepassing

Voordat u gaat beginnen met schilderen is het belangrijk om eerst goed na te denken over de situatie. Gaat het om een muur in de keuken? Dan is de kans groot dat vetspetters tijdens het koken op de muur terecht komen. En elke keer de muur opnieuw verven is dan niet de beste oplossing. Kies in dat geval voor Tikkurila Luja van Finnpaints. Deze matte verf is na het aanbrengen afwasbaar, anti-schimmel en heeft een hoge slijtageweerstand. Dat maakt het product ook geschikt voor badkamers en andere vochtige ruimtes binnenshuis. Heeft voorkeur voor full-mat? Dan is ons advies om voor Tikkurila Feelings Interior Paint te kiezen in onze webshop. Ten opzichte van het eerder genoemde product is het daarbij wel goed om te weten dat deze verf niet anti-schimmel is.

Een meubel in huis voorzien van een nieuwe frisse kleur? Dan volstaat het gebruik van een muurverf natuurlijk niet. In deze situatie is het aan te raden om een meubellak te gebruiken. Gaat het om een klein meubelstuk? Maak dan gebruik van Tukkurilia Helmi 80. Dit product kan namelijk ook gebruikt worden voor het schilderen van raamkozijnen, deuren, plinten, kasten en radiatoren. Op deze pagina in de webshop van Finnpaints kunt u terecht voor ons volledige assortiment binnenverf. Elk product is voorzien van een uitgebreide omschrijving om onze klanten zo als mogelijk te kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Hecht u bij het schilderen veel waarde aan het gebruik van duurzame producten. Ook dan kunnen wij u met Tikkurila Joker helpen aan de juiste oplossing. Deze matte dekkende verf is vrij van oplosmiddelen en ook nog eens afwasbaar.

Hulp nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel een vraag of hulp nodig?  Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Twijfels over de te kiezen kleur? Ook daar kunnen wij een oplossing voor bieden. Om een keuze te maken voor de juiste kleur kunt u een kleurentester bestellen in onze webshop om de kleur op een klein oppervlak binnenshuis te testen.

Bedankt voor het lezen en succes met het maken van uw keuze!