Drywood verf aanbrengen doe je zo!

Om je houten huis in topconditie te houden is onderhoud erg belangrijk. 

Drywood verf aanbrengen doe je zo!

De mate van onderhoud van je houten huis is afhankelijk van diverse factoren. Dit is in de eerste plaats afhankelijk van de gebruikte verf. Maar ook de weersomstandigheden waaraan het hout wordt blootgesteld. Denk hierbij aan vocht, kou, hitte en UV-straling van de zon.

In de afgelopen jaren hebben wij voor een groot aantal klanten het het schilderwerk mogen uitvoeren. Ook mogen wij voor een groot aantal van deze klanten het onderhoud doen voor het behoudt van hun hout. Voor het beste mogelijke eindresultaat maken wij bij het schilderen graag gebruik van Drywood verf van Teknos en de producten van Tikkurila. We leggen je graag uit hoe je Drywood verf het beste kan verwerken.

 

Zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid

Je schilderwerk uitbesteden

  • Gedegen en vakkundige schilders

  • Uitgebreide inspectie en advies

  • Duidelijke en gespecificeerde offerte

De schilders waar we mee samenwerken bieden gedegen en vakkundig werk en hebben ruime ervaring met alles wat er bij het onderhoud van een houten woning komt kijken. Dat maakt Finnpaints een breed georienteerde partner op het gebied van behoud van hout. Want zoveel vakkennis, ervaring en passie brengt op elk vlak het beste in hout naar boven.