Drywood Verf voor Hout: Top bescherming voor hout

Ben jij op zoek naar een verfoplossing die jouw hout langdurig beschermt? Maak kennis met onze Drywood verf, dé keuze van onze professionals.

Als trotse leverancier van topmerken zoals Tikkurila en Teknos/Drywood verf, staat Finnpaints al jaren bekend om haar hoogwaardige verf die voldoet aan de strengste eisen. In dit artikel ontdek je waarom Drywood verf in veel gevallen dé beste keuze is voor jouw hout.

Versterk de duurzaamheid van je hout met Drywood verf!

Ben je op zoek naar een verf die de duurzaamheid van je hout versterkt? Drywood Verf Voor Hout is speciaal ontwikkeld om houten oppervlakten langdurig te beschermen tegen wind en water. Met een geavanceerde formule houdt het UV-straling, vocht, schimmel en houtrot op afstand. Jouw hout blijft er niet alleen als nieuw uitzien, maar behoudt ook zijn structuur en stevigheid.

Geniet van langdurig resultaat met onze Drywood verf!

Stel je voor: een houten oppervlak dat er niet alleen goed uitziet, maar ook bestand is tegen alle weersomstandigheden. Drywood verf maakt het mogelijk! Dankzij zijn weerbestendigheid en ademend vermogen biedt het een optimale bescherming, zelfs onder extreme omstandigheden. De verfkleur blijft levendig en behoudt zijn kleur, zodat jouw hout altijd de show blijft stelen 😉

 42,00 100,00

Zijdematte, watergedragen grondverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten

 45,00 110,00

Zijdeglans, watergedragen houtverf voor buiten.

Nordica serie

Nordica verven voldoen aan de eisen van modern buitenschilderwerk en overtreffen deze zelfs. De verf is geschikt voor nieuwe en eerder met acrylaatverven, geverfde houten oppervlakten, bijv. houten buitenbekledingen, gevelpanelen, kozijnen en vensterbanken.

Er zijn drie verschillende glansgraden om uit te kiezen en ze hebben allemaal uitstekende eigenschappen zoals een hoge dampdoorlaatbaarheid, vuilafstotend, goede dekkracht etc. Huizen moeten worden beschermd tegen regen, zon en vorst en daarom moet de verf van hoge kwaliteit zijn.

Nordica is ontwikkeld om te beschermen tegen de wisselende weersomstandigheden in de Scandinavische landen. Deze verf-lijn is bekroond met een Key Flag-symbool om de Finse oorsprong te markeren.

 42,00 110,00

Watergedragen, volledig matte hechtprimer op alkydbasis voor houten ondergronden buitenshuis.

 50,00 135,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, volledig mat.

 60,00 175,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, volledig mat.

 52,00 150,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, semi-mat.

 52,00 150,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, Glanzend

Nog meer redenen nodig?

Teknos en Drywood Verf is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar langdurige bescherming en verbluffende resultaten voor houten oppervlakten. Of het nu gaat om buitentoepassingen zoals gevels, schuttingen of tuinmeubilair, of om binnentoepassingen zoals deuren, kozijnen of meubels,

Teknos en Drywood Verf bieden de perfecte oplossing. Door duurzaamheid, weerbestendigheid en milieuvriendelijkheid.

Bekijk alle Teknos/Drywood verfproducten