Drywood verf voor hout Master!

Het is vaak een behoorlijke klus. Maar wanneer het is gedaan geeft het altijd weer een voldaan gevoel. Een heerlijke nieuwe frisse kleur verf aanbrengen op het houtwerk. Naast een nieuwe uitstraling is het ook nodig om het hout te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Binnenkort buiten aan de slag met het schilderen van je houten huis of een andere houten constructie? Dan maak je natuurlijk gebruik van de verf voor hout Master van Drywood.

Sinds begin 2023 hebben wij deze producten in het assortiment. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Bij Finnpaints kiezen we namelijk altijd voor de beste verfproducten in het assortiment. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

master

Drywood verf voor hout Master

Het grote voordeel van de Drywood verf voor hout Master is het zeer hoge vullende vermogen. Belangrijke kenmerken zijn de extreem hoge duurzaamheid, elasticiteit en uitstekende bescherming tegen UV-straling waardoor de kleur en glans behouden blijft. Het maakt de verf bijzonder geschikt voor het schilderen van houten gevelbekleding, dakkapellen, overkappingen en gootbetimmeringen. Naast een zeer goede dekking dringt de verf goed door in het hout en heeft deze een zeer goede hechting op (voorbehandeld) hout.

Overige kenmerken

De verf voor hout Master van Drywood kan gebruikt worden voor het schilderen van nieuw hout als glanzende systeemverf of als verf om af te lakken. Ook is het geschikt om te gebruiken op eerder geschilderd houtwerk. De verf is na 4 uur al overschilderbaar. Het bereiken van de optimale hardheid duurt zoals bij elke verf wat langer. Het is mogelijk om de verf aan te brengen met een kwast of roller. Is het oppervlakte om te schilderen erg groot? Dan kun je bij het aanbrengen van de verf ook gebruik maken van een verfspuitsysteem.

Meer informatie

Na het lezen van dit artikel een vraag over de verf voor hout Master verf van Drywood of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Geen vraag, maar op zoek naar een betrouwbare partner om de schilderklus (volledig) uit te besteden? Ook dan ben je bij ons op de juiste plaats. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en binnen een mum van tijd kan het houtwerk er weer jarenlang tegenaan.

 42,00 100,00

Zijdematte, watergedragen grondverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten

 45,00 110,00

Zijdeglans, watergedragen houtverf voor buiten.

Bekijk alle Teknos/Drywood verfproducten