Hoe kies je de juiste verf uit ons uitgebreide assortiment?

Met het brede verf assortiment van Finnpaints kun je je huis, terras of schutting van een nieuw, fris uiterlijk voorzien.

Bij Finnpaints beschikken we over een hoogwaardig assortiment aan buiten- en binnenverven. Voor het hout aan de buitenzijde van het huis wil je waarschijnlijk verf die een goede en duurzame bescherming garandeert. Bij Finnpaints hebben we gekozen voor de hoogwaardige producten van Tikkurila.

Ook als je op zoek bent naar verf voor hout aan de binnenzijde van je woonhuis of bedrijfspand, ben je bij Finnpaints aan het juiste adres. In onze webshop vind je verf- en lakproducten voor hout die garant staan voor zorgeloos woongenot.

Naast de beschermde functie die verf voor het hout biedt, heeft verf ook een belangrijke esthetische waarde. Met de keuze van bepaalde kleurcombinaties kun je talloze verrassende effecten bewerkstellingen. Zo kun je je schutting, schuur of tuinhuis omvormen tot een ware eyecatcher of juist laten opgaan in het groen. Zo betekent een likje verf niet enkel bescherming voor het hout, maar een makeover voor je hele tuin.

Ook het interieur kan met wat verf optisch in een heel nieuw jasje gestoken worden. Een juiste afstemming van de verf op je inrichting kan voor een harmonieus, opgeruimd en verfrissend geheel zorgen.

Finnpaints.nl | Voorbehandeling | Öljypohja | Nieuws | Tikkurila

Gratis advies met betrekking tot verf voor hout

Heb je behoefte aan vrijblijvend advies met betrekking tot kleur en type verf voor je hout? Bij Finnpaints gaan we graag met je rond de tafel zitten en luisteren we naar alle wensen. Indien gewenst kun je ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, waardoor je verzekerd bent voor periodiek en gedegen onderhoud van al het schilderwerk.

Meer weten over wat Finnpaints en de producten van Tikkurila voor je kunnen betekenen?  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.