Onderhoud houten terras en tuinmeubilair?

Niets gaat boven de natuurlijke uitstraling van hout in de tuin. Heb je een mooi terras met bijpassende tuinmeubelen? Denk dan ook aan het onderhouden ervan! Een houten terras en tuinmeubilair kunnen jarenlang mooi blijven als ze op de goede manier onderhouden worden met de juiste producten en aanpak.

Houtbeits voor het onderhoud van je houten terras en tuinmeubilair

Terrasplanken, vlonders, hekwerk en tuinmeubilair hebben buiten veel te verduren van weer, wind en gebruik. Finnpaints bied een breed aanbod aan beitsen aan, die bij uitstek geschikt zijn voor het onderhouden van het hout. Je vind deze speciale verfproducten voor terrassen en vlonders in onze webshop. De producten zijn leverbaar in verschillende kleuren zodat ze het hout precies de uitstraling kunnen geven die je wenst. De houtbeitsen van Tikkurila beschermen tegen vocht en vuil, ze reduceren het splijten en verkleuren van het hout en daarnaast verlengen ze ook nog de levensduur van je terras en tuinmeubilair aanzienlijk. Deze houtbeits producten zijn toepasbaar op zowel kaal als eerder geolied hout, thermisch gemodificeerd hout en geïmpregneerd hout. Zowel hard als zacht hout is uitstekend te behandelen met onze houtbeits.

www.finnpaints.nl | faq | onderhoud houten terras | Tikkurila

In onze webshop vind je onder andere de volgende houtbeitsen:

  • Valtti Wood Oil: dit is een houtbeits op basis van plantaardige oliën die in vrijwel iedere semi-transparante kleur verkrijgbaar is.
  • Valtti Non Slip: is een houtbeits met anti-slip ingrediënten waarmee je extra grip creëert op plekken waar dat nodig is. Denk hierbij aan trappen, maar ook looppaden, in de tuin. In vrijwel iedere semi-transparante kleur leverbaar.
  • Valtti Plus Wood Oil: dit is een watergedragen houtbeits op basis van plantaardige oliën voor gebruik buitenshuis. Ook deze beits is in vrijwel iedere semi-transparante kleur verkrijgbaar.

Tip van de expert: check je terras, vlonder, hekwerk en tuinmeubilair regelmatig en zorg voor een jaarlijkse schoonmaakbeurt met een van onze reinigingsmiddelen.
Zo houd je je terras, tuinmeubilair of hekwerk in optimale conditie en voorkom je achterstallig onderhoud.

Wil je graag dat het onderhoud van je houten terras uit handen wordt genomen en door een professional wordt uitgevoerd? Neem dan vrijblijvend contact op, we geven je graag advies.