Hoe onderhoud je een houten tuinhuis?

Je eigen buitenverblijf met het comfort van binnen, met een houten tuinhuis geniet je van het beste van twee werelden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat houten tuinhuizen zo populair zijn. Om langdurig plezier te hebben van je houten tuinhuis is een gedegen onderhoud erg belangrijk. Bij Finnpaints ben je hiervoor aan het juiste adres.

Finnpaints is gespecialiseerd in het onderhoud van hout. Bij ons vind je hoogwaardige beits voor de buiten- en binnenkant van een houten (tuin)huis. Met onze verf- en beitsproducten is je tuinhuis langdurig beschermd tegen schadelijke weersinvloeden.

Verrassende kleuren voor je tuinhuis

Wil je je houten buitenverblijf schilderen om deze in een nieuw jasje te steken? Met onze verschillende kleuren kun je veel verrassende effecten bereiken. Bij Finnpaints werken ervaren vakmannen die het schilderwerk van je houten tuinhuis uit handen kunnen nemen. Wil je liever zelf aan de slag? Bestel dan nu de benodigde verf in onze verfshop en kijk ook eens bij onze schildertips voor binnen en buiten.

Twijfel je nog over wat de beste kleurcombinatie is voor je houten buitenverblijf? Kijk dan een eens bij onze impressies of neem contact op voor een persoonlijk kleuradvies.

Finnpaints.nl | Onderhoud | Houten Tuinhuis | Tikkurila

Heb je meer vragen over het onderhouden of schilderen van een houten tuinhuis? 
Neem dan vrijblijvend contact op!