Aan de slag met het schilderen van Red Cedar hout?

Aan de slag met het schilderen van Red Cedar hout? Dan is het belangrijk dat je het juiste type houtbescherming kiest. Red Cedar is een speciaal soort hout dat door de aanwezigheid van zogenaamde tropolones houtrot tegengaat. Daarom is het schilderen van Red Cedar (de eerste jaren) ook niet echt nodig. Het hout vergrijst op een mooie manier en geeft een fraaie natuurlijke uitstraling.

Na een aantal jaren kan het hout echter donker uitslaan en vlekkerig worden, wat ten koste gaat van de mooie uitstraling. Wees dit dus voor met een tijdige behandeling van het houtwerk.

Finnpaints.nl | Tropolones | Red Cedar | Tikkurila

Verfadvies & houtbeschermingsproducten voor Red Cedar

Bij Finnpaints vind je naast een maatwerk verfadvies voor het schilderen van Red Cedar ook de juiste houtbeschermingsproducten. Hiervoor bieden wij verfproducten van het Finse merk Tikkurila dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijke karakter.

In onze online verfwinkel kun je terecht voor onder andere primers, beitsen, houtverf en voorbehandelingsproducten. Alles wat je nodig hebt om het houtwerk van een optimale behandeling te voorzien.

Naast onze houtbeschermingingsproducten bieden wij ook onderhoudscontracten voor houtwerk, bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. Wij bieden een maatwerk service waarop je kunt vertrouwen. Neem vrijblijvend contact op.

Heb je nog vragen over onze houtbeschermingsproducten of wil je meer informatie over het schilderen van Red Cedar hout? Neem dan contact op.