Tikkurila verfproducten

Finnpaints is de specialist op het gebied van houtverf voor binnen- en buitengebruik. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en milieuvriendelijke houtbescherming. Sinds 1991 zijn wij de importeur van alle Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Deze houtverfproducten voldoen aan de hoogste milieu- en gezondheidseisen. Ze bieden perfecte bescherming voor het houtwerk tegen invloed van zon, wind en regen.

Verfproducten en onderhoud houten huis

Omdat Finnpaints weet hoe belangrijk het is dat hout mooi blijft en in goede conditie verkeert, leveren wij niet alleen verfproducten zoals houtverf en houtbeits. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende diensten zoals onderhouds- en schilderwerk aan een houten huis. Zo weet je zeker dat het houtwerk professioneel onder handen wordt genomen en in topconditie blijft.

Finnpaints importeur van Tikkurila

Finnpaints mag zich met trots importeur noemen van het hoogwaardige Finse verfmerk Tikkurila. Deze verfproducent levert een breed scala aan verschillende verfproducten voor houtwerk, zoals houtverf, houtbeits en diverse soorten oliën. Tikkurila produceert tevens industriele coatings en lakken.

Finnpaints importeert Tikkurila producten uit Finland en levert deze in Nederland en België. Tikkurila is sinds 1862 een belangrijke speler op de verfmarkt. Tikkurila Oy is de grootste verfproducent van Finland. Met 11 productie units in 8 verschillende landen en een omzet van 653 miljoen euro in 2013 behoort Tikkurila tot een van de grootste producenten van de wereld. Tikkurila is marktleider in Finland, Zweden, Rusland en de Baltische Staten en staat op de 4e plaats in Polen.

Finnpaints.nl | Tikkurilafabriek

Eenvoudig online Tikkurila verf bestellen

In onze webshop kun je de Tikkurila verfproducten 7 dagen per week, 24 uur per dag online kopen. Finnpaints biedt Tikkurila verfproducten tegen scherpe prijzen. De producten in de webshop zijn verdeeld in categorieën zodat u snel vindt wat u zoekt.

Heb je vragen over de verf van Tikkurila of wil je graag advies welk verfproduct het beste resultaat geeft op je houtwerk? Neem dan gerust contact op met Finnpaints.