Wil je je vlonderplanken in een nieuw jasje steken?

Wil je je vlonderplanken in een nieuw jasje steken, bijvoorbeeld door middel van een nieuwe kleur? Dan ben je bij Finnpaints aan het juiste adres. Zorg voor een restyling van je vlonder in een handomdraai!

Vlonderplanken zijn een stijlvolle oplossing voor een tuin, dakterras en balkon. Zo´n houten vlonder staat sfeervol in elk buitenverblijf en geeft je tuin of terras in een handomdraai een luxueuze uitstraling. Door de structuur van de planken wordt regenwater snel afgevoerd en zo kun je zorgeloos van je buitenverblijf genieten.

Finnpaints.nl | Vlonderplanken | Tikkurila

Finnpaints: de partner voor vlonderplanken

Bij Finnpaints ben je aan het juiste adres voor het onderhoud van je vlonder. Twijfel je over de juiste kleur? Dan denken wij graag met je mee. Er zijn verschillende verrassende effecten te bereiken. Ook het houten tuinmeubilair kun je meteen met het onderhoud meenemen. Neem een kijkje in onze verfshop voor de mogelijkheden.

Zorgeloos onderhoud

Heb je naast de vlonderplanken nog meer houtwerk en wil je hier duurzaam de vruchten van plukken? Met een onderhoudscontract van Finnpaints ben je het hele jaar door verzekerd van houtwerk dat in optimale staat is. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken.

Heb je nog vragen over onze houtbeschermingsproducten, wil je meer informatie over het schilderen van je vlonderplanken of heb je kleuradvies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.