Het schilderen van een woonboot, waar te beginnen?

Een woonboot schilderen en/of onderhouden? Het is verstandig om dit regelmatig te doen, een keuze die de levensduur én de uitstraling van de boot zeker ten goede komt. Een houten woonboot is prachtig om te zien maar vereist ook een goede bescherming tegen vocht. Finnpaints helpt graag met een verfadvies op maat en biedt een uitgebreid assortiment aan houtbeschermingsproducten.Bewaren

Optimaal onderhoud voor een woonboot

Een woonboot vind je in allerlei soorten en maten. Van kleine tweede woning op het water tot luxueuze drijvende houten villa. De boot ligt meestal aan alle kanten vrij in het water waardoor zon, wind en water vrij spel hebben. Door de invloed van deze weersinvloeden is regelmatig onderhoud nodig. Om problemen te voorkomen is het aan te raden om de boot gemiddeld eens in de drie jaar rondom te schilderen. Het is zelf zo dat een oude woonboot die goed onderhouden is vaak beter is dan een slecht onderhouden jonge boot.

De specialisten van Finnpaints bieden maatwerk en weten precies welke aanpak het mooiste resultaat geeft voor de drijvende woning. Hierbij garanderen wij een service die alle wensen combineert met een optimale behandeling van het houtwerk. En wil je dat een goede onderhoudsstaat ook in de toekomst gewaarborgd wordt? Dan zijn wij graag van dienst met een onderhoudscontract voor de houten woonboot. Vakmanschap waarop je kunt vertrouwen.

Finnpaints.nl Woonboot schilderen | Tikkurila

Bestel de benodigde houtbeschermingsproducten eenvoudig online

Je kunt bij Finnpaints terecht voor het online bestellen van houtbeschermingsproducten waarmee je eenvoudig zelf aan de slag kunt. In onze online verfshop vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige en duurzame houtbeschermingsproducten van het Finse merk Tikkurila. Van primer tot beits en van houtverf tot voorbehandelingsproducten, je bestelt het eenvoudig online.

Wil je meer informatie over het schilderen van een woonboot of een afspraak maken met een van onze verfspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op.