Voortraject Bennekom

Het eerste contact was er ergens in 2010. De huidige eigenaren hadden deze mooie houten Finnlogs woning, gelegen op een schitterende locatie tegen de bossen van Bennekom, wilden een goed bouwkundig advies. Wat komt er allemaal kijken bij het onderhoud van een houten huis? Zit een en ander bouwkundig goed in elkaar? Etc.

De eerste jaren is het onderhoud in eigen beheer gedaan, nu wilden de bewoners advies over de onderhoudsmogelijkheden met Finnpaints. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat de bewoners het buitenschilderwerk willen laten uitvoeren door een bedrijf wat kennis van zaken heeft in het onderhouden van houten woningen. Eerst uiteraard een offerte op maat opgesteld. Na akkoord van deze offerte kon de planning worden gemaakt.

Begin oktober zijn de schilders van Finnpaints gestart met de werkzaamheden. Eerst werd al het houtwerk gereinigd met Finncleaner van Tikkurila. Normaal gebruiken we Maalipesu, maar omdat al het wit vorig jaar al was geschilderd, is besloten om dit keer een milder reinigingsmiddel toe te passen. Dit om de witte verf niet aan te tasten. Na het grondig reinigen kon het schilderwerk beginnen.

Nieuwe frisse kleuren

De Finnlogs woning in Bennekom kreeg een nieuwe frisse eigentijdse kleur. De oude kleur blauw/zwart werd aangepast naar een groen/grijs/zwarte kleur. Het schilderwerk van de logs en schijnlogs werd gedaan met Vinha in de kleur TVT 2690.

Dit mooie schilderproject is in ruim twee weken geklaard. Na de oplevering is er met de bewoners besproken dat een onderhoudscontract erg interessant is. Met een servicecontract van Finnpaints hebt u zelf geen omkijken naar het onderhoud van uw houten huis.

Fotogalerij

Specificaties

  • Type woning: Finnlogs woning
  • Reinigingsproduct: Finncleaner
  • Product afwerking: Vinha
  • Kleur: TVT 2690
Finnpaints.nl | Kleur TVT 2690 Ukko | Dekkend | Tikkurila

TVT 2690

Vinha voor de logs

 19,00

Universele reiniger voor het regelmatig reinigen van o.a. houten en minerale gevels.

BESTSELLER
 39,00 290,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, semi-mat. Zowel bekend onder de naam Vinha als Valtti Opaque

Hulp nodig bij houtrenovatie, schilderen of onderhoud!
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Bekijk ook:


terug naar overzicht

Fotogalerij Bekijk ook: terug naar overzicht