Finnpaints is benaderd door de eigenaar van dit houten huis om eens te komen kijken naar de staat van het huis. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de inspectie kwam naar voren dat de woning lange tijd nagenoeg geen onderhoud had gehad. Dat is vervelend voor de eigenaar, want om dan alles weer terug te brengen in goede staat kost meer dan wanneer je je houten huis goed onderhoudt.

Herstelwerkzaamheden

Toen het financiele plaatje rond was (houtrotrenovatie en schilderwerk) is Finnpaints tot een akkoord gekomen. In april 2013 gestart met de reparatiewerkzaamheden. De timmerman van Finnpaints is bijna 1,5 week bezig geweest om een en ander te herstellen. Aantasting van logs en oortjes verholpen, enkele buitenkozijnen gerepareerd etc.

In oktober zijn de schilders van Finnpaints aan de slag gegaan met het schilderwerk van de kozijnen en de bovenverdieping.

Een verstandige keuze van de eigenaar om een servicecontact af te sluiten met Finnpaints!

Wilt u ook uw houten woning laten schilderen door Finnpaints, heeft u vragen over het onderhoud aan uw houten woning, of interesse in een onderhoudscontract? Bel ons dan 0165 – 510 288 of mail info@finnpaints.nerox.nl

Finnpaints is benaderd door de eigenaar van dit houten huis om eens te komen kijken naar de staat van het huis. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de inspectie kwam naar voren dat de woning lange tijd nagenoeg geen onderhoud had gehad. Dat is vervelend voor de eigenaar, want om dan alles weer terug te […]