Begin juli 2010 zat Finnpaints aan tafel met de bewoonster van dit loghuis in Hengelo. Mevrouw had het schilderwerk aan haar houten huis al jaren door een lokaal schildersbedrijf uit laten voeren. Toch wilde ze dit jaar ook eens kijken of Finnpaints iets voor haar kon betekenen. Doordat de schilders van Finnpaints heel vaak houten huizen schilderen is het voor ons mogelijk een scherpe en goede offerte neer te leggen.

Goed onderhouden

Het onderhoud aan de logwoning was altijd goed gedaan. Er was al in een vroeg stadium gekozen voor de producten van Tikkurila en de houten woning was goed onderhouden. Alleen het balkon en de balkondeuren waren een klein beetje aangetast.

Afgesproken met elkaar dat Finnpaints dit Finse loghuis in het voorjaar van 2011 gaat schilderen. De werkzaamheden omvatten het helemaal reinigen met Finncleaner van de woning en daarna eenmaal helemaal schilderen. Er is gekozen voor de bestaande kleurstelling. Vinha / Valtti Opaque in de kleuren TVT J734 (donkerbruin), TVT J731 (gebroken wit) en TVT J025 (rood).

Dit houten loghuis is door deze schilderbeurt weer als nieuw. Wel is afgesproken dat Finnpaints jaarlijks de servicewerkzaamheden blijft uitvoeren.

Een onderhoudscontract met Finnpaints geeft u de garantie dat uw houten woning goed wordt onderhouden! 

Hulp nodig bij houtrenovatie, schilderen of onderhoud!
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.


terug naar overzicht

terug naar overzicht