woning

Traject Oegstgeest

Een houten logwoning gecombineerd met houtskeletbouw, wat een plaatje! Dit opvallende huis is te vinden in Oegstgeest en staat al enige tijd in de verkoop, door achterstallig onderhoud is er in de afgelopen jaren wat houtrot ontstaan. Ook willen de bewoners graag de kleuren veranderen om zo de verkoop te stimuleren.

Proefstukken

Finnpaints werd ingeschakeld om een en ander te gaan organiseren. Nadat we diverse proefstukken hebben opgezet wordt de kleur gekozen. Het wordt een antraciet kleur als basis voor de wanden en een contrasterende witte kleur voor de kozijnen.
Eerst wordt al het aangetaste hout verwijderd. Met name de zogenaamde oortjes van de logs die ‘volop in weer en wind’ staan hebben last van houtrot. De aansluiting van de aanbouw met de hoogbouw is ook in redelijk slechte staat. De schilders en timmermannen van Finnpaints hebben deze klus geklaard binnen een tijdsbestek van twee weken.

De bewoners hebben er vertrouwen in dat de woning met de reparaties en de nieuwe kleurstelling op korte termijn zal worden verkocht.

Fotogalerij

Hulp nodig bij houtrenovatie, schilderen of onderhoud!
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk ook:


terug naar overzicht

woning Fotogalerij Bekijk ook: terug naar overzicht