Opname werkzaamheden

In juli 2018 het eerste contact gehad met de bewoner van dit loghuis in Zoetermeer. De woning dateert al uit 1983 en heeft een onderhoudsbeurt nodig. Tot nu toe is het onderhoud altijd zelf gedaan met de producten van Jotun maar deze keer werd Finnpaints benaderd om te bespreken hoe wij hiermee kunnen helpen.

We hebben heel de woning bekeken en geïnspecteerd en aan de hand van de punten die wij tegenkwamen een offerte gemaakt. De woning moest in elk geval grondig schoongemaakt worden en er was op diverse plekken wat houtrot wat verholpen moest worden. Daarna alles schilderen.

Finnpaints.nl | Project | Schilderen | Houtrenovatie | Zoetermeer | Tikkurila

De uitvoering

In juni zijn we begonnen aan dit project. Eerst werd alles, zoals afgesproken, grondig schoongemaakt. Hier werd Mould Removal voor gebruikt, dit product reinigt vervuilde oppervlakken en heeft als pluspunt dat het ook schimmel verwijdert. Na het schoonmaken werd alles geschuurd, meteen onze nieuwe schuurmachine maar uitgeprobeerd. Dat was in elk geval een goede aankoop. Vervolgens de plekken waar houtrot zat gerepareerd en daarna alles geschilderd. De kleurstelling van de woning blijft hetzelfde dus alles wordt geschilderd met Jotun Optimal Demidekk in de kleuren 734 (bruinzwart), 028 (bruin), 025 (rood) en RAL 9010 (cremewit).

Na twee weken waren alle werkzaamheden uitgevoerd en zag alles er weer fris uit!

Hulp nodig bij houtrenovatie, schilderen of onderhoud!
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.


naar het overzicht

naar het overzicht