Begin april 2011 nam de bewoner van dit houten loghuis contact op met Finnpaints. De woning werd altijd geschilderd door een lokaal schildersbedrijf en gedeeltelijk in eigen beheer. De eigenaar wilde dit jaar ook eens dat Finnpaints een offerte maakte.

Geen houtrot

In juni zijn de offertes ondertekend en kon deze mooie schildersklus in de planning worden opgenomen. Omdat er wat geschoven werd door andere opdrachtgevers in de planning, zijn de Finnpaints schilders vrijwel direct aan de slag gegaan. Omdat dit houten loghuis altijd al is geschilderd met de kwaliteitsproducten van Tikkurila waren er nagenoeg geen problemen met houtaantasting.

Het huis is geheel gereinigd met Finncleaner en daarna in dezelfde kleurstelling geschilderd. Voor de rode kleur gebruikten we Vinha / Valtti Opaque, kleur TVT 2640 en Vinha / Valtti Opaque TVT 2657 voor het wit. Ook het tuinhuis en het witte hekwerk zijn door de schilders meegenomen.
De bewoner van dit mooie houten huis liet bij oplevering weten graag gebruik te maken van het onderhoudscontract wat Finnpaints heeft opgemaakt. Weer een tevreden klant, daar werk je tenslotte toch voor?!

Finnpaints.nl | Kleur TVT 2657 | Dekkend | Tikkurila
Finnpaints.nl | Kleur TVT 2640 | Dekkend | Tikkurila

Een onderhoudscontract met Finnpaints geeft u de garantie dat uw houten woning goed wordt onderhouden!

Hulp nodig bij houtrenovatie, schilderen of onderhoud!
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.


terug naar het overzicht

terug naar het overzicht