Dinsdag 29 maart jl. zijn de schilders van Finnpaints gestart met de voorbereidende werkzaamheden aan het Tennispaviljoen van T.V. Vormer te Wijchen. Finnpaints heeft dit paviljoen al sinds 2008 in onderhoud. Het wordt jaarlijks schoongemaakt en plaatselijk bijgewerkt.

Grondige aanpak

Dit jaar was er ruimte gemaakt in het budget voor een behoorlijke verandering. Samen met een binnenhuisarchitect werd de gehele binnenzijde aangepakt. Er werden enkele nieuwe kozijnen geplaatst door Finnhouse, nieuwe vloeren gelegd, de binnenzijde werd geschilderd met frissere en eigentijdse kleuren etc. Kortom, er werd behoorlijk wat werk verricht!

Finnpaints mocht de buitenzijde aanpakken. De basiskleur van het houten clubhuis bleef hetzelfde, TVT 2688. Voor de houten buitenkozijnen werd gekozen voor Sikkens nr. G0.08.88. Eerst werd al het houtwerk grondig gereinigd met water, Maalipesu en Scotch Brite. Daarna royaal afgepoeld met water. De houten buitenkozijnen, ramen, deuren en de boeidelen werden nog licht nageschuurd. Tenslotte werden de logs, schijnlogs, boeidelen en overstekken tweemaal geschilderd met Vinha. Hét topproduct van Tikkurila voor de optimale bescherming van houten gebouwen. De kozijnen werden afgewerkt met Unica Akva een product van Tikkurila wat zeer geschikt is voor de afwerking van deze kozijnen.

Tennisvereniging T.V. Vormer uit Wijchen, veel plezier toegewenst in jullie gemoderniseerde paviljoen!

Finnpaints.nl | Kleur TVT 2688 Sariola | Dekkend | Tikkurila

Hulp nodig bij houtrenovatie, schilderen of onderhoud!
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.


terug naar overzicht

terug naar overzicht