Finnpaints, wie zijn wij ?

Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en Belgie. Het verfsysteem van Tikkurila werd sinds 1991 geïmporteerd en in Nederland en België gedistribueerd door Finnhouse/Finncoatings. De distributie van de verfproducten is overgenomen door Peck de Jong. Peck is zelf gedurende tien jaar als commercieel en bouwkundig adviseur werkzaam geweest bij Finnhouse. Met deze overname in 2006 is de naam Finnpaints ontstaan.

Door de prettige en jarenlange samenwerking met Tikkurila kan Finnpaints haar verfproducten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Daarnaast heeft u bij ons altijd contact met een vaste contactpersoon. Dat is wel zo persoonlijk. We voorzien u snel en duidelijk van informatie en streven er naar dat u uw producten de volgende dag in huis heeft.

Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten van Tikkurila. Daarnaast adviseren wij in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie. Wij werken samen met een gespecialiseerd team van vakmensen die allen ruime ervaring hebben met houtbouw. Deze schilders en timmermannen zijn werkzaam in Nederland en België.

Kortom; alles wat te maken heeft met het onderhoud van uw houten woning is in goede handen bij Finnpaints!

De voordelen op een rijtje

  • Scherpe prijsstelling van Tikkurila verfproducten als enige importeur in Nederland en België;
  • Kennis van de toegepaste materialen en technische details van een houten huis, intensieve samenwerking met bekende houtbouwers;
  • Persoonlijk contact, korte lijnen, snel en deskundige informatie;
  • Jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, schilder- en timmerwerkzaamheden betreffende houten woningen;
  • Duurzame verfproducten welke het hout optimaal bescherming bieden;
  • Schilders en timmerlieden allen vakmensen met uitstekende kennis betreffende houtbouw en het onderhoud daarvan.

Voor meer informatie neemt u contact op met Finnpaints. Bel 0165-510288 of mail naar info@finnpaints.nl.