Finnpaints, wie zijn wij ?

Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Het verfsysteem van Tikkurila werd sinds 1991 geïmporteerd en gedistribueerd door Finnhouse/Finncoatings. De distributie van de verfproducten is overgenomen door Peck de Jong. Peck is zelf gedurende tien jaar als commercieel en bouwkundig adviseur werkzaam geweest bij Finnhouse. Met deze overname in 2006 is de naam Finnpaints ontstaan.

Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. Industrie en B2B eindgebruikers worden bediend door Finnpro, welke de producten uit de industriële productlijn verhandelt. Daarnaast adviseren wij in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie. 

Deskundig advies
Jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud, schilder- en timmerwerkzaamheden betreffende houten woningen en een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers. Wij werken samen met een gespecialiseerd team van vakmensen, schilders en timmerlieden, met uitstekende kennis van houtbouw en het onderhoud daarvan en van de toegepaste materialen en technische details van een houten huis.

Scherpe prijs
Omdat wij de enige officiële importeur zijn in Nederland en België en door de prettige en jarenlange samenwerking met Tikkurila kan Finnpaints haar verfproducten tegen concurrerende prijzen aanbieden.

Persoonlijk
Er is er bij ons altijd contact met een vaste contactpersoon. Dat is wel zo persoonlijk. Wij voorzien onze klanten snel en duidelijk van informatie en streven er naar dat de producten de volgende dag in huis zijn. 

Kortom; alles wat te maken heeft met het onderhoud van uw woning is in goede handen bij Finnpaints!

Team

Tikkurila

Vacatures

Contact

Finnpaints.nl | distributeurs Logo | Tikkurila