In de Color Now 2022-kleurencollectie is er voor ieder wat wils – zowel voor mensen die vertrouwen op de traditionele stijl als voor degenen die de meer minimalistische en moderne stijl omarmen. De kleuren voelen aan als vrienden of herinneringen die verhalen vertellen uit verschillende delen van je leven. Waar dwalen je gedachten heen als je naar de Color Now 2022-collectie kijkt?

Finnpaints.nl | nieuws | Haal de Color Now collectie in huis | Tikkurila

Gebruikte kleuren: TVT V503 Winter voor de muur, TVT S440 Silk Road voor de muurpanelen.

Speel met kleuren

Het hart van de Color Now 2022-collectie is de kleur van het jaar, TVT L478 Kestrel. Deze kleur wordt vergezeld door onder andere turkoois, zacht zwart en zacht beige. De kleuren van de collectie zijn ontworpen om gemakkelijk samengebracht te worden. Combineer de kleuren die je het meest aanspreken en speel ermee. Probeer hoe verschillende combinaties eruit zouden zien op grote oppervlakken en op details Er is geen goed of fout met dit palet.

Combineer bijvoorbeeld TVT L478 Kestrel met TVT X447 Sea Smoke, zo krijg je een interessante mix van warme en koele tonen. Voeg een snufje TVT K396 Safari toe en de kleuren worden nog levendiger.

Warm versus koel

Als je hart sneller gaat kloppen door warme tinten, kies dan voor TVT F466 Parchment of TVT K396 Safari. Als je de voorkeur geeft aan koele ondertonen, zul je juist genieten van TVT V503 Winter, TVT X447 Sea Smoke, TVT S440 Silk Road en TVT X449 Licorice. De Kleur van het Jaar, TVT L478 Kestrel, balanceert tussen koelere en warmere tinten: het is een rustig en aards bruin met een vleugje paars.

Finnpaints.nl | nieuws | Haal de Color Now collectie in huis | Tikkurila

Gebruikte kleuren: TVT K396 Safari voor de muur.

Finnpaints.nl | nieuws | Haal de Color Now collectie in huis | Tikkurila

Gebruikte kleuren: TVT S440 Silk Road voor de muurpanelen, TVT V503 Winter voor de muur. TVT X447 Sea Smoke voor de side table.

Favoriete kleuren op muren, meubels en plinten

Hoe zou een zacht zwarte X449 Licorice op slaapkamermuren staan? Zou L478 Kestrel een rustige en toch charmante sfeer geven aan een woonkamer? Als u twijfelt, begin dan klein: verf slechts één muur of één meubelstuk. De licht blauwgroene X447 Sea Smoke voelt fris aan op meubels, de levendige S440 Silk Road doet het geweldig op zowel muren als plinten. Elke kleur uit de collectie werkt voor meerdere doeleinden, dus vertrouw op uw intuïtie en kies de kleuren die u het meest aanspreken.

 29,00 199,00

Oplosmiddelvrije, wasbestendige, milieuvriendelijke, matte dekkende verf.

 29,00 199,00

Goed afwasbare dekkende verf voor muren en plafonds, full-mat.

 29,00 199,00

Afwasbare dekkende muurverf, anti-schimmel, hoge slijtageweerstand, mat

 29,00

Watergedragen dekkende meubelverf voor binnen, glans.

Advies nodig over een kleurstelling voor je interieur?
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht