Interfaca

Je hebt gekozen voor InterFaca duurzame gevelbekleding.

Hieronder vind je de producten om je gevel te onderhouden.

 

Overzicht

 • VäriWood

  VäriWood wordt geproduceerd met Noord-Europees naaldhout uit PEFC gecertificeerde bossen. Het wordt verwerkt in Finland met een speciale primer en innovatief Scandinavisch verfsysteem. Daardoor krijgt het hout een duurzame behandeling. VäriWood heeft een fijne nerfstructuur en een dekkende afwerking. Kies je echter voor VäriWood Vibes, dan kies je voor een dekkende onderlaag met semi-dekkende toplaag voor extra bescherming tegen verschillende weersinvloeden.

 • DumoWood

  DumoWood wordt geproduceerd met thermisch gemodificeerd Noord-Europees naaldhout voor een duurzaam en sterk eindproduct.Het is een zeer milieurvriendelijk bewerkingsproces waardoor het hout minder vatbaar is voor schimmels en een langere levensduur heeft. DumoWood is geborsteld en heeft een dekkende afwerking.

  Kies je voor DumoWood Delight dan kies je voor een semi-transparante afwerking. Deze nieuwe productlijn van InterFaca heeft maar liefst drie karakteristieke houtproducten, namelijk DumoWood Highline, DumoWood X-Line en DumoWood Shadowline.

 • NaturalCladding

  NaturalCladding is thermisch gemodificeerd Afrikaans loofhout Ayous. Het heeft een warme, moderne en luxe uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een aardetint, doordat het een duurzame behandeling heeft ondergaan. In beide gevallen is het resultaat strak en stijlvol. Het heeft geen kwasten, noesten of andere gebreken.

 • LarxWood

InterFaca dekkende retoucheerverf

Kies je voor een dekkende retoucheerverf dan kies je voor de meest langdurige bescherming van je houten geveldelen. De beschermende werking wordt onder andere bepaald door de elastische filmlaag en de laagdikte die je aanbrengt. Het is een wat lobbig product wat prettig aan te brengen is. Het is waterdampdoorlatend, wat inhoudt dat de verf het hout niet afsluit en dat is belangrijk voor houten geveldelen. Dekkende retoucheerverf is in diverse kleuren uit de Tikkurila kleurenwaaier leverbaar, evenals de meeste RAL en NCS kleuren. Het onderliggende hout is niet zichtbaar.

InterFaca semi-transparante retoucheerverf

Kies je voor een semi-transparante retoucheerverf, dan kies je voor een product waarbij de houtstructuur nog zichtbaar is, maar het hout toch van een nieuwe kleur wordt voorzien. Semi-transparant is niet kleurloos. Zonder kleurpigment is er nauwelijks UV bescherming en zal het hout relatief snel verkleuren/vergrijzen. Ga je voor duurzaamheid, kies dan voor een semi-transparante retoucheerverf in een kleur naar keuze. Er zijn diverse (grijs)tinten en naturel kleuren die de kleur van het hout benaderen. Hoe meer pigment, hoe beter de bescherming voor het hout.

Geniet langer van het hout door een goede reiniging voordat je gaat beginnen

Om een goed resultaat te verkrijgen voordat je gaat reinigen, zorg je er altijd voor dat het hout schoon en droog is. Met onze krachtige reinigingsproducten verwijder je effectief vuil en schimmel. Hierdoor heeft de verf een betere hechting en is het nog beter beschermd tegen alle weersinvloeden.  Maak het stof-, vuil- en vetvrij en ontdoe de Interfaca geveldelen van losse delen, mos, alg en schimmel voordat je gaat beginnen.