Logwoning verven zelf doen of uitbesteden

Het schilderen van een logwoning biedt niet alleen de mogelijkheid om een persoonlijke kleurkeuze te maken, maar het beschermt ook het houtwerk tegen weersinvloeden en houtrot.

Als u ooit van gedachten verandert over de kleur, kunt u deze gemakkelijk wijzigen. Voor het schilderen van een logwoning wordt aanbevolen om beits te gebruiken, omdat dit de kleur langer behoudt en betere bescherming biedt dan gewone buitenverf.

Een goede voorbereiding

Als u ervoor kiest om zelf te schilderen, is een goede voorbereiding essentieel. Begin met het impregneren van onbehandeld hout en breng daarna een grondlaag en een laag verf (beits) aan. Vergeet niet om het houtwerk eerst te schuren en stofvrij te maken voordat u begint.

Als u een bestaande kleur wilt overschilderen, licht schuren en controleren op beschadigingen en houtrot is noodzakelijk. Repareer eventuele beschadigingen voordat u de logwoning opnieuw schildert.

Logwoning verven zelf doen of uitbesteden

Als u geen tijd of zin heeft om zelf te schilderen, kunt u overwegen om het uit te besteden aan professionals. Onze specialisten kunnen de volledige schilderklus voor uw logwoning verzorgen.

Bovendien bieden wij onderhoudscontracten aan. Na het schilderen voeren onze specialisten periodieke inspecties uit en grijpen ze indien nodig in om beginnend houtrot te voorkomen en grotere schade te vermijden.

BESTSELLER
 40,00 295,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, semi-mat. Zowel bekend onder de naam Vinha als Valtti Opaque

BESTSELLER
 40,00 295,00

Watergedragen semi-transparante houtbeits voor buitengebruik. Biobased.

Meer informatie nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor gedetailleerde informatie over de mogelijkheden.

Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van advies op maat. Ze kunnen u ook helpen bij het kiezen van de juiste verf voor het schilderen van uw logwoning en u inspireren om van uw logwoning een gezellig thuis te maken! 😊🏡

Advies nodig over de juiste houtbeschermingsproducten of een verfadvies?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht