Tikkurila

Partner in kwaliteit

Scandinavische kwaliteit sinds 1862

Sinds 1991 is Finnpaints importeur van alle Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Deze houtverfproducten voldoen aan de hoogste milieu- en gezondheidseisen. Ze bieden perfecte bescherming voor het houtwerk tegen invloed van zon, wind en regen.

Finnpaints importeur van Tikkurila

Tikkurila

Finnpaints is importeur

Finnpaints mag zich met trots importeur noemen van het hoogwaardige Finse verfmerk Tikkurila. Deze verfproducent levert een breed scala aan verschillende verfproducten voor houtwerk, zoals houtverf, houtbeits en diverse soorten oliën. Tikkurila produceert tevens industriele coatings en lakken.Hier vind je meer informatie over op onze Finnpro website.

Finnpaints importeert Tikkurila producten uit Finland en levert deze in Nederland en België. Tikkurila is sinds 1862 een belangrijke speler op de verfmarkt. Tikkurila Oy is de grootste verfproducent van Finland. In 2021 fuseerde Tikkurila met PPG. Wat begon als een kleine olieperserij is in de loop van de tijd uitgegroeit tot een toonaangevend Scandinavisch verfbedrijf.

Finnpaints levert met name producten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. Industrie en B2B eindgebruikers worden bediend door Finnpro met de producten uit de industriële productlijn.

Hoe gebruik je Tikkurila producten?

De producten van Tikkurila zijn erg gebruiksvriendelijk. Je kunt er daarom voor kiezen om deze zelf aan te brengen. Het is hierbij van belang dat je het juiste product kiest voor het oppervlak dat je wilt behandelen en het effect dat je wilt bereiken.

Wat kun je met de beitsen van Tikkurila?

Wat kun je met de beitsen van Tikkurila?

De beitsen van Tikkurila geven een houten huis de beste bescherming. De producten van het Finse merk Tikkurila zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. De beits helpt je om je houten huis op een eenvoudige manier te beschermen. Daarbij geven ze het huis een zeer fraaie uitstraling.

Bij Finnpaints kunt je deze producten bestellen in de webshop. Het is ook mogelijk om je houten huis te laten onderhouden door Finnpaints. Daarbij maken wij uiteraard gebruik van Tikkurila beits die in elke gewenste kleur kan worden aangebracht. Er is een grote keuze aan Tikkurila beitsen in semi-transparante kleuren.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over
de mogelijkheden voor jouw project?

Nog vragen?

Altijd op de hoogte

Meld je aan voor acties, verf, ideeën en inspiratie

Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, verf, ideeën en inspiratie rondom verf.
Wij verwerken jouw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en je kan je altijd weer uitschrijven.
Newsletter