Finnpaints.nl | Modiwood | Logo | Tikkurila

Je hebt gekozen voor ModiWood gevelbekleding.

Hieronder vind je de producten om de gevel in optimale conditie te houden.

Finnpaints.nl | Modiwood| Tikkurila

ModiWood is gemaakt van themisch gemodificeerd hout en is daardoor extra duurzaam. Door de thermische verhitting en verkoeling wat zonder chemicaliën wordt uitgevoerd, is dit een zeer milieuvriendelijk, ecologisch en duurzaam product.

ModiWood is industrieel behandeld met een hoogwaardig verfsysteem van Tikkurila. De verflaag mag niet beschadigd worden. Mocht dit toch het geval zijn werk dit dan zo spoedig mogelijk bij. Na een aantal jaren kan het nodig zijn om delen een extra behandeling te geven.

Met onderstaande producten blijft ModiWood in goede conditie en behoudt het de prachtige uitstraling. Deze verfproducten sluiten perfect aan op de industriële coating waarmee ModiWood fabrieksmatig is behandeld. En het is bovendien eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of spray.

Maak hieronder een keuze uit ModiWood Retoucheerverf of ModiWood Retoucheerolie.

ModiWood Retoucheerverf:

 39,00

Dekkende retoucheerverf t.b.v. ModiWood. 1 liter

ModiWood Retoucheerverf is een semi-matte, dekkende verf voor je ModiWood gevelbekleding. Deze verf is standaard verkrijgbaar in vier kleuren: RAL 6009 donkergroen, RAL 7016 antraciet, RAL 9001 cremewit en RAL 9005 zwart. Andere kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar.

ModiWood Retoucheerolie:

 39,00

Semi-transparante retoucheerolie t.b.v. ModiWood. 1 liter

ModiWood Retoucheerolie is een semi-transparante olie voor je ModiWood gevelbekleding. Deze olie is standaard verkrijgbaar in de kleur Honey, maar andere kleuren zijn op aanvraag ook leverbaar.

 

Geniet langer van het hout door een goede reiniging voordat je gaat beginnen.

Om een goed resultaat te verkrijgen voordat je gaat reinigen, zorg je er altijd voor dat het hout schoon en droog is. Met onze krachtige reinigingsproducten verwijder je effectief vuil en schimmel. Hierdoor heeft de verf een betere hechting en is het nog beter beschermd tegen alle weersinvloeden. Maak het stof-, vuil- en vetvrij en ontdoe de ModiWood geveldelen van losse delen, mos, alg en schimmel voordat je gaat beginnen.

Finnpaints.nl | Interfaca | Tikkurila

Welke reinigingsproducten zijn geschikt voor je houten woning?

Finncleaner Huoltopesu

Finncleaner Huoltopesu is een mild schoonmaakmiddel en is zeer geschikt als reiniger voor geschilderde oppervlakken. Het een krachtige allesreiniger en wordt in sterkere concentratie aanbevolen voordat je gaat schilderen. Finncleaner Huoltopesu heeft een frisse geur, houdt het hout in goede conditie en is effectief tegen micro-organismen die het hout kunnen aantasten. Finncleaner verwijderd vuil, vet en aanslag zonder oppervlakken aan te tasten. Naspoelen met water en het hout goed laten drogen alvorens te schilderen.

 19,00

Universele reiniger voor het regelmatig reinigen van o.a. houten en minerale gevels.

Maalipesu

Maalipesu is bij uitstek de reiniger die je gebruikt op reeds geschilderde oppervlakken welke weer een nieuwe verflaag nodig hebben. Het is een alkalisch reinigings- en voorbereidingsmiddel voor binnen- en buitenoppervlakken. Voordat je gaat schilderen verwijdert Maalipesu op effectieve wijze vuil, vet, olie en was. Het is geschikt voor het reinigen van zeer vuile oppervlakken die een krachtig oplosmiddeleffect vereisen zonder de schadelijke effecten van oplosmiddelen. Onverdunde Maalipesu reinigt het oppervlak, maakt de oude verflaag mat waardoor hechting van de nieuwe verflaag verbetert. Hierdoor heb je minder schuurwerk. Goed naspoelen en het hout laten drogen alvorens te schilderen.

 19,00

Krachtig reinigingsmiddel voorafgaand aan het schilderen.

Maak je bestelling compleet

Naast een ruim assortiment aan houtverf producten en producten voor voorbehandeling en reiniging van hout, kun je bij Finnpaints ook terecht voor bijvoorbeeld kwasten, rollers, schilderstape e.d.

 72,50

Complete set benodigdheden voor het schilderen van een Finse woning.

 7,00

Patentpuntkwast voor vrijwel alle soorten verfproducten. Diameter 20 mm.

 12,95

De oplossing tegen uitgedroogde verfkwasten.

 5,95

Voor droog schuren, grof. Afm. 23 x 28 cm. Per 5 verpakt.

 2,00

Verfrolbeugel 42 cm, geschikt voor 10-12 cm verfrollers. Met lange steel.

 45,00

Complete professionele set kwasten voor het schilderen van een houten woning.

 1,50

Verfrol vilt 5 mm, 10 cm voor aflakken van bv deuren en kozijnen.

 5,00

Radiatorkwast voor zowel watergedragen als traditionele verfproducten.

Heb je nog andere verfproducten nodig?