Ontdek nu de nieuwe Drywood/Teknos verf bij Finnpaints!

Finnpaints, dé plek waar je de beste Scandinavische verfoplossingen vindt voor al je schilderprojecten. We hebben geweldig nieuws! Sinds een aantal maanden bieden we ook de hoogwaardige verf van Drywood/Teknos aan.

Deze verf is speciaal ontwikkeld om aan al je verwachtingen te voldoen en je schilderklussen naar een hoger niveau te tillen. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over Drywood/Teknos verf en waarom het een fantastische keuze is voor je houten huis.

Finnpaints.nl | Project | Oostkapelle | Tikkurila

Waarom kiezen voor Drywood/Teknos?

  1. Uitstekende duurzaamheid: Drywood/Teknos staat bekend om zijn duurzaamheid. Met deze verf ben je verzekerd van een langdurige bescherming tegen de elementen en een prachtige afwerking die jarenlang meegaat.
  2. Hoogwaardige kwaliteit: Wanneer je kiest voor Drywood/Teknos, kies je voor topkwaliteit. De verf is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om een professioneel resultaat te garanderen. Je kunt er op vertrouwen dat je schilderwerk er stralend uitziet.
  3. Breed scala aan toepassingen: Of je nu binnen of buiten schildert, Drywood/Teknos biedt een breed scala aan mogelijkheden. Van houtwerk tot muren en van deuren tot kozijnen, deze verf is geschikt voor verschillende ondergronden en zorgt altijd voor een prachtige afwerking.

Uitstekende bescherming tegen de elementen

Met Drywood/Teknos verf hoef je je geen zorgen te maken over de invloed van weersomstandigheden op je schilderwerk. Deze verf biedt een superieure bescherming tegen regen, wind, UV-straling en andere externe factoren die schade kunnen veroorzaken. Zo blijft je houtwerk er jarenlang fris en nieuw uitzien, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Eenvoudige toepassing en snelle droogtijd

Wanneer je met Drywood/Teknos verf werkt, merk je meteen hoe gemakkelijk deze aan te brengen is. Dankzij de soepele textuur en uitstekende dekking krijg je moeiteloos een gelijkmatig resultaat. Bovendien heeft de verf een snelle droogtijd, zodat je snel verder kunt met je project en niet lang hoeft te wachten voordat je het resultaat kunt bewonderen.

Brede kleurenselectie

Of je nu op zoek bent naar een klassieke kleur of juist iets gewaagds wilt proberen, Drywood/Teknos verf biedt een ruime keuze aan prachtige kleuren. Van subtiele neutrale tinten tot levendige accentkleuren, je vindt altijd de perfecte kleur om je project tot leven te brengen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets unieks met Drywood/Teknos verf.

 42,00 100,00

Zijdematte, watergedragen grondverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten

 45,00 110,00

Zijdeglans, watergedragen houtverf voor buiten.

Nordica serie

Nordica buitenverf voldoet aan de eisen van modern buitenschilderwerk en overtreft deze zelfs. De verf is geschikt voor nieuwe en eerder met acrylaatverven, geschilderde houten oppervlakken, bijv. houten buitenbekleding, gevelpanelen, kozijnen en vensterbanken. Er zijn drie verschillende glanskleuren om uit te kiezen en ze hebben allemaal uitstekende eigenschappen zoals een hoge dampdoorlaatbaarheid, vuilafstotend, goede dekkracht etc. Huizen moeten worden beschermd tegen regen, zon en vorst en daarom moet de verf van hoge kwaliteit zijn.

Nordica is ontwikkeld om te beschermen tegen de wisselende weersomstandigheden in de Scandinavische landen. Deze verf-lijn is bekroond met een Key Flag-symbool om de Finse oorsprong te markeren.

 42,00 110,00

Watergedragen, volledig matte hechtprimer op alkydbasis voor houten ondergronden buitenshuis.

 50,00 135,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, volledig mat.

 60,00 175,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, volledig mat.

 52,00 150,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, semi-mat.

 52,00 150,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, Glanzend

Bekijk alle Biobased Teknos/Drywood verfproducten