Biobased verf

Bij Finnpaints bieden een brede groep van verfproducten aan. Eén aantal van onze producten, de zogenaamde ‘biobased’ producten worden steeds populairder. We krijgen er ook steeds meer vragen over en daarom geven we je graag in dit artikel meer informatie.

Wat is Biobased verf?

Biobased verf is een verf die voor een groot deel bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Biobased grondstoffen worden gewonnen uit plantenresten en zijn duurzaam. Dit maakt de verf niet alleen milieuvriendelijker, maar ook gezonder om mee te werken. Het is immers vrij van oplosmiddelen en VOS (Vluchtige Organische Stoffen).

Finnpaints.nl | Verfshop | Buitenverf | Valtti Plus Color | Tikkurila

De voordelen van Biobased verf

  1. Duurzaamheid: De verf heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het bijzonder geschikt is voor buitenschilderwerk.
  2. Milieuvriendelijk: Omdat het een natuurlijke verf is, is het beter voor het milieu dan traditionele verfproducten.
  3. Gezondheid: De verf bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het veiliger is om mee te werken.
  4. Uitstraling: Biobased verf is verkrijgbaar in diverse semi-transparnate kleuren waardoor hij past bij verschillende stijlen.

Waarom kiezen voor Finnpaints?

Finnpaints biedt niet alleen Biobased verf aan, maar heeft ook ervaren schilders in dienst die gespecialiseerd zijn in het werken met deze natuurlijke verf. Met ons team kunnen we je adviseren over de beste kleuren en afwerkingen voor je schilderproject.

Bovendien is Finnpaints een lokaal bedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en vakmanschap. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van het werk. Natuurlijk hoef je ons niet te geloven op ons woord. Kijk gerust eens op onze website naar onze score van Klantenvertellen uit 400+ beoordelingen.

Conclusie

Biobased verf is een duurzame en milieuvriendelijke optie voor wie op zoek is naar een natuurlijke verf. Door te kiezen voor Finnpaints ben je verzekerd van een hoge kwaliteit van het werk en een persoonlijke aanpak. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Bekijk de Biobased verfproducten