In verband met het zeer grote aanbod bij PostNL kunnen pakketten onvoorziene vertraging oplopen. Sluiten

Finnpaints presenteert een nieuwe watergedragen primer! Naast Valtti Primer is er nu ook Valtti Plus Base.

Valtti Plus Base is een houtverduurzamer die het hout optimaal beschermt tegen schadelijke weersinvloeden en het totale verfsysteem optimaliseert. Het grote verschil met Valtti Primer is dat Valtti Plus Base watergedragen is en Valtti Primer oplosmiddelhoudend. Daarnaast zitten in Valtti Plus Base nog meer werkende stoffen tegen schimmels en houtrot.

Waarom een goede basis voor je schilderwerk erg belangrijk is!

Een primer zorgt voor een optimale hechting tussen de ondergrond en de afwerklaag en is vooral belangrijk als je nieuw hout gaat schilderen. Een verflaag trekt zonder een goede primer te snel in het hout en dit komt je schilderwerk niet ten goede. Een primer vormt de basis van je schilderwerk, zorg dus dat de basis in orde is!

Bescherming voor houten oppervlakken.

De actieve stoffen in Valtti Plus Base beschermen het hout tegen schimmel en houtrot. Valtti Plus Base wordt gebruikt als ondergrond voor buitenverven en -beitsen. Daarnaast zorgt deze primer voor een optimale waterbestendigheid en verlengt het de duurzaamheid van de totale verflaag.

Blauwachtige kleur voor eenvoudigere toepassing.

Het product is enigszins blauwachtig. Dit maakt het gemakkelijker om te zien waar je bent gebleven.

Finnpaints.nl | Verfshop | Voorbehandeling | Valtti Plus Base | Tikkurila

Eigenschappen en aanbevolen gebruik Valtti Plus Base.

Valtti Plus Base is een watergedragen houtverduurzamer welke goed wordt geabsorbeerd door de ondergrond. Voor consumenten maar ook voor professioneel gebruik. Valtti Plus Base is goedgekeurd volgens de regels van de biociderichtlijn onder nr NL 0015431-0000. Geschikt voor logs, gezaagd en geschaafd hout, thermisch behandeld en geïmpregneerd hout. Niet voor gebruik binnenshuis en niet gebruiken op hout dat in direct contact staat met voedingsmiddelen of diervoeding of op hout in direct grond- of watercontact. Behandel de houten oppervlakken in een zo vroeg mogelijke bouwfase met Valtti Plus Base, omdat een kleurloos houtbeschermingsmiddel het houtoppervlak niet beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht.

Als oppervlakken al zijn aangetast door vuil en schimmels moet je deze eerst wassen met Tikkurila Mould Removal of Super Clean Tehopesu.  Bescherm andere oppervlakken en planten tegen spatten van de primer. Roer voor gebruik  en breng de primer aan met borstel of spray. Lees vóór gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Meer weten over onze producten voor buiten?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht

NAAR DE VERFSHOP