Finnpaints staat bekend om zijn deskundigheid met betrekking tot het schilderen van houten woningen. Wij gebruiken graag producten uit de Scandinavische landen voor onze schilderprojecten omdat deze  ontwikkeld zijn voor het extreme Scandinavische weer. Wij kunnen nu ook de producten van Teknos/Drywood aanbieden.

Drywood

Het gebeurt ook wel dat we een houten woning tegenkomen die in het verleden is geschilderd met Drywood Verf voor Hout Master of Drywood Verf voor Hout Nova. Wij krijgen regelmatig de vraag of wij deze producten ook kunnen leveren.

Omdat wij natuurlijk graag aan de vraag van onze klanten willen voldoen hebben we actie ondernomen om ook de deze Drywood producten in ons assortiment op te nemen. We hebben deze producten en de producten van Teknos op voorraad staan en kunnen al deze producten op kleur maken met onze eigen verfmengmachine van Teknos (Drywood).

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten.

 45,00 110,00

Glanzende, watergedragen houtverf voor buiten

 45,00 110,00

Zijdeglans, watergedragen houtverf voor buiten.

 42,00 100,00

Zijdematte, watergedragen grondverf voor buiten.

Teknos

Drywood is inmiddels overgenomen door Teknos, een groot familiebedrijf wat zijn oorsprong vindt in Finland maar is uitgegroeid tot een van de grootste verffabrikanten in de Scandinavische landen. Teknos biedt hoogwaardige verf voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Hun visie is om een duurzame leverancier van coatingoplossingen te zijn. En hier sluiten wij ons volledig bij aan. Wij hebben ervoor gekozen ook deze producten via onze verfshop aan te bieden om te voorzien in een volledig aanbod van Scandinavische kwaliteitsproducten.

Maak kennis met de volgende producten:

Nordica serie

Nordica huisverven voldoen aan de eisen van modern buitenschilderwerk en overtreffen deze zelfs. De verf is geschikt voor nieuwe en eerder met acrylaatverven, geverfde houten oppervlakken, bijv. houten buitenbekledingen, gevelpanelen, kozijnen en vensterbanken. Er zijn drie verschillende glanskleuren om uit te kiezen en ze hebben allemaal uitstekende eigenschappen zoals een hoge dampdoorlaatbaarheid, vuilafstond, goede dekkracht etc. Huizen moeten worden beschermd tegen regen, zon en vorst en daarom moet de verf van hoge kwaliteit zijn.

Nordica is ontwikkeld om te beschermen tegen de wisselende weersomstandigheden in de Scandinavische landen. Deze verf-lijn is bekroond met een Key Flag-symbool om de Finse oorsprong te markeren.

 42,00 110,00

Watergedragen, volledig matte hechtprimer op alkydbasis voor houten ondergronden buitenshuis.

 133,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, volledig mat.

 64,00 190,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, volledig mat.

 57,00 155,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, semi-mat.

 56,00 158,00

Dekkende watergedragen buitenverf voor hout, Glanzend

Futura Aqua serie

Watergedragen, M1-gelabelde Futura Aqua producten zijn geschikt voor het schilderen van houten en metalen oppervlakken, zoals meubels, deuren en ramen – zowel binnen als buiten. Het product is veelzijdig in gebruik, de uitstekende duurzaamheid, veiligheid en eenvoudige toepassing zorgen voor efficiëntie bij het schilderen. Futura Aqua producten voldoen aan de eisen van de speelgoedrichtlijn (2009/48/EG) en zijn veilig voor gebruik in speelgoed en kindermeubilair.

Oppervlakken geverfd met Futura Aqua producten zijn bestand tegen slijtage, weersinvloeden en belasting veroorzaakt door de UV-straling van de zon. Dankzij de uitstekende kleurbaarheid en verschillende glansgraden kun je eenvoudig en snel de gewenste sfeer creëren.

 45,00 120,00

Watergedragen grondverf voor binnen.

 69,00

Matte verf voor ramen, deuren en kozijnen, meubels e.d. van hout en metaal.

 62,00

Semi-matte verf voor ramen, deuren en kozijnen, meubels e.d. van hout en metaal.

 62,00

Semi-glanzende verf voor ramen, deuren en kozijnen, meubels e.d. van hout en metaal.

 55,00 162,00

Hoogglans verf voor ramen, deuren en kozijnen, meubels e.d. van hout en metaal.

Woodex serie

De WOODEX ® -serie omvat een reeks duurzame, watergedragen, semi-transparante houtcoatings voor alle houten buitenoppervlakken. De serie bevat geschikte producten voor het beschermen en afwerken van: huizen, cottages, blokhutten, aanlegsteigers, terrassen, hekken en tuinmeubelen.

Alle transparante afwerkingen die buitenshuis worden gebruikt, moeten worden getint. Het pigment (dat wil zeggen de kleurdeeltjes) stopt de UV-straling die probeert de cellen aan het houtoppervlak af te breken en de lignine die ze aan elkaar bindt. Hoe meer kleurdeeltjes er zijn, hoe langzamer het houtoppervlak veroudert. Met andere woorden, hoe sterker en dekkender de kleur van een houtbeits, hoe beter de bescherming tegen de zon. Een volledig kleurloze houtbeits of -vernis geeft geen enkele vorm van UV-bescherming, en het behandelde oppervlak zal daarom net zo snel vergrijzen als een onbehandeld oppervlak.

 42,00

Watergedragen transparante hout conservering/impregnering

 39,00

Semi-transparante watergedragen houtbeits voor buiten.

 39,00 105,00

Semi-transparante watergedragen houtolie voor tuinmeubelen en vlonders.

 39,00

Semi-transparante watergedragen houtolie voor tuinmeubelen en vlonders.

Helo serie

Bescherm je houten oppervlakken tegen vocht, UV-straling en slijtage met de duurzame Helo-producten. De vernislakken kunnen worden getint tot doorschijnende kleuren en als ze getint zijn geven ze een hogere bescherming tegen UV-straling. Helo Aqua kan zowel binnen als buiten gebruikt worden voor  toepassing op houten oppervlakken: meubels, kozijnen, lijstwerk, deuren, houten vloeren, trappen, muren, plafonds etc.

Helo ® Solana Wax is een interieurwas met een elegante matte finish. Door de sterke UV-bescherming kan het ongekleurd worden gebruikt, waardoor het hout er na verloop van tijd nog nieuw en fris uitziet. Het kan ook worden getint tot doorschijnende kleuren om het gewenste eindresultaat bereiken. Voor toepassing op houten plafonds en wanden binnenshuis, uitstekend geschikt voor blokhutten.

 40,00

Semi-transparante watergedragen houtlak voor binnen en buiten. Semi-mat

 40,00

Semi-transparante watergedragen houtlak voor binnen en buiten. Glans

 45,00

Semi-transparante watergedragen houtbescherming voor binnen. Mat.

Rensa

De unieke samenstelling van de Rensa producten is gebaseerd op biologisch afbreekbare oppervlakte actieve stoffen waarvan de functionaliteit is getest met verschillende verf soorten en substraten.

 19,00

Reinigingsmiddel voor hout en minerale buitenoppervlakken

Meer weten over Teknos?

Wij zijn ontzettend trots dat we ook de verfproducten van het Finse merk Teknos kunnen aanbieden. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en een goede samenwerking met onze klanten. Heb je een vraag over de producten van Teknos, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Advies nodig over de juiste houtbeschermingsproducten of een verfadvies?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht