De stijlcollecties van Tikkurila

Met de Tikkurila Feel the Color-collectie kun je je ruimte niet alleen met kleur vullen, maar ook met stijl.

De stijlcollectie van Tikkurila bevat 6 stijlen met kant-en-klare kleurcombinaties. Kies een stijl die dicht bij je past en laat je inspireren door de bijbehorende mogelijkheden om de juiste kleur voor je huis te kiezen.

1. Eclectic

1. Eclectic

De Eclectic stijl is een levendige stijl waarbij het draait om leuke en verrassende combinaties. Het eigenzinnige kleurenpalet is bont en vrolijk, gemaakt voor personen die lef hebben en open staan voor iets nieuws. Eclectische interieurs zijn een constante bron van inspiratie; ze hebben altijd iets ongewoons en spannends.

Modieuze spullen en felle kleuren vormen de basis van een eclectisch interieur. Aanpassingen in dit interieur komen regelmatig voor. Daarbij gebeurt er altijd wel iets nieuws en onverwachts – iets dat weer inspiratie geeft voor de volgende verandering.

Laat je inspireren door de kleuren van de collectie Eclectic!

2. Modern

2. Modern

De moderne stijl is minimalistisch, maar het moet niet saai zijn! Doordachte accenten gecombineerd met eenvoudige neutrale tinten creëren een kleurenpalet dat de ruimte naar een nieuw niveau tilt. Bovendien zijn alle details functioneel en smaakvol geselecteerd.

Het moderne interieur onderscheidt zich door zijn functionaliteit en de materiaalkeuze gecombineerd met de nieuwste innovaties. De niet alledaagse elementen en gewaagde contrasten geven het huis een eigen karakter.

Laat je inspireren door de kleuren van de collectie Modern!

3. Bohemian

3. Bohemian

Het Bohemian interieur nodigt uit met zijn rijkdom en warmte. Aardetinten en een warm kleurenpalet creëren een gezellige sfeer evenals de exotische details. Het interieur heeft een sterk karakter en ontwikkelt zich in de loop van de tijd.

Natuurlijke materialen en ongewone details geven het Bohemian interieur zijn karakter. Exotische kleuren, souvenirs en houten meubels worden met elkaar gemengd en zorgen voor een warm interieur.

Laat je inspireren door de kleuren van de collectie Bohemian!

4. Luxurious

4. Luxurious

Een luxe interieur dat fascineert met elegantie. Diepe, rijke, fluweelachtige kleuren en delicate tinten vormen de basis van een prestigieus kleurenpalet. De algemene sfeer is majestueus, gedurfd en pretentieus met een vleugje historische sfeer.

De Luxurious stijl is een rijke combinatie van spectaculaire materialen en texturen, verwijzend naar de verfijnde sfeer van de afgelopen decennia. Fluweelachtige tinten en elegante tinten worden gecombineerd met metaal en glas, waardoor het interieur een verfijnde uitstraling krijgt.

Laat je inspireren door de kleuren van de collectie Luxurious!

5. Classic

5. Classic

De tijdloze stijl Classic betovert je met warmte en ware verfijning. Het harmonieuze kleurenpalet combineert neutrale tinten met zorgvuldige accenten, waardoor een rustige en gezellige sfeer ontstaat.

Het meubilair en hoogwaardige natuurlijke materialen zorgen voor de finishing touch van het klassieke interieur. Subtiele texturen en houten oppervlakken benadrukken de harmonie van dit verfijnde interieur.

Laat je inspireren door de kleuren van de collectie Classic!

6. Nostalgic

6. Nostalgic

In huizen met een vintage-stijl leeft het verleden in harmonie met de moderne tijd. Het nostalgic kleurenpalet is een intrigerende mix van karakteristieke tinten uit het verleden, perfect voor het creëren van de juiste sfeer in de ruimte. Details uit verschillende tijdperken zorgen voor een eigen accent en een bijzonder interieur. 

De meest karakteristieke elementen van een vintage interieur zijn meubels en designobjecten van vroeger. De kenmerkende eigenschappen van verschillende periode’s verbinden het verleden met moderne elementen, waardoor een verfijnd individueel karakter van het huis ontstaat.

Laat je inspireren door de kleuren van de collectie Nostalgic!