Nieuw – Muuri, hittebestendige verf - Finnpaints

Muuri van Tikkurila is een speciale hittebestendige muurverf. De verf is speciaal ontwikkeld is voor oppervlakken van beton, cement, kalkzandsteen, baksteen etc. waarbij de temperatuur kan stijgen tot boven de normale waarden. Bijvoorbeeld bij een open haard, schoorsteen of sauna.

Muuri, waarom zou je dit product moeten kiezen?

Ademend

Ademend

De poreuze structuur van de Muuri verf zorgt voor een ademend oppervlak met een uitstekende waterdampdoorlaatbaarheid. Je creëert zo een volmat aantrekkelijk oppervlak voor schoorstenen, open haarden en soortgelijke binnenmuren waar de oppervlaktetemperatuur boven normaal kan stijgen.

Hittebestendig + 180 °C

Hittebestendig + 180 °C

Muuri is bijzonder geschikt voor muren waar de temperatuur kan variëren en hoger kan oplopen dan normaal. De verf heeft uitstekende hittebestendige eigenschappen en is bestand tegen temperaturen tot +180 °C. Ongekleurd zelfs tot +300 °C

Gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken

Je kunt eenvoudig oude schouwen en haardmuren opnieuw schilderen, maar ook nieuwe oppervlakken. De volmatte witte verf zorgt voor een opvallend opgeruwd oppervlak. Naast zuiver wit kun je kiezen voor acht aantrekkelijke tinten uit de Muuri kleurenkaart.

Muuri proberen?

Ben je op de hoogte van de mogelijkheden van Muuri en wil je gebruik maken van dit functionele product? Bestel dit product dan eenvoudig via onze verfshop.