Offerte voor schilderwerk

Je hebt een houten woning die toe is aan onderhoud en een nieuwe verflaag. Dan ben je bij Finnpaints aan het juiste adres. Onze schilders zijn namelijk gespecialiseerd in het renoveren en schilderen van houten woningen. Via het onderstaande formulier kun je eenvoudig een prijsindicatie aanvragen van de kosten van deze werkzaamheden. Vul je gegevens in, upload enkele foto’s en wij gaan ermee aan de slag. Zo simpel werkt het. Binnen twee werkdagen heb je antwoord van ons.

Offerte aanvragen

    Overige opties

    Ga je zelf schilderen? Bestel dan eenvoudig in onze verfshop wat je nodig hebt. Maak het goed schoon met onze krachtige reinigingsproducten, zorg voor de juiste voorbehandeling en kies de buitenverf en kleur die je wilt.

    naar verfshop

    Heb je meer vragen over de kwaliteit van het schilderwerk en onderhoud van je houten woning? Wil je dat de huidige staat van het schilderwerk geïnspecteerd wordt? Dan kun je ook altijd een inspectie aanvragen. We maken dan een afspraak om de huidige staat van het schilderwerk te bekijken. Wat is de conditie van de verf? Is er nog voldoende laagdikte aanwezig? Is er wel het het juiste verftype gebruikt? Zit er ergens vocht in het hout? Daarnaast kijken we naar de bouwkundige afwerking en details, zoals het kitwerk. We lopen samen om de woning om alles door te nemen en geven we een gedegen advies. Aan de hand van dit advies kunnen we, indien gewenst, een gespecificeerde offerte voor je opmaken.

    inspectie aanvragen