Inspectie van je houten huis

Stel, je hebt vragen over de kwaliteit van het schilderwerk en onderhoud van je houten woning. Hoe werkt dat dan? Finnpaints maakt dan een afspraak met je waarin de huidige staat van het schilderwerk geïnspecteerd en besproken wordt. Er wordt onder andere gekeken naar de conditie van de verf. Is er nog voldoende laagdikte aanwezig? Is er wel het het juiste verftype gebruikt? Zit er ergens vocht in het hout? Dit kunnen we checken met een digitale vochtmeter. Daarnaast kijken we naar de bouwkundige afwerking en details. Is het kitwerk van de beglazing nog goed bijvoorbeeld. Ook wordt er gekeken of beplanting in de weg staat en of er voldoende afstand tussen bijvoorbeeld de onderzijde van het hout en de bestrating is.

We lopen samen een rondje om de woning om alles door te nemen. Tijdens zo’n inspectie op locatie geven wij je een gedegen advies. Aan de hand van dit advies kunnen we, indien gewenst, een gespecificeerde offerte voor je opmaken.

Je kunt de woning in eigen beheer schilderen, dan bestel je alleen de verf bij ons. Je gaat dan zelf aan de slag of besteed het schilderwerk uit aan een schilder in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen om de woning door de schilders van Finnpaints te laten schilderen, in dat geval kun je hieronder een offerte aanvragen!

Offerte aanvragen

    Finnpaints.nl | Banner | Tikkurila