Woont u in een prachtige houten woning van Finnhouse en wilt u ook de komende jaren blijven genieten van de mooie natuurlijke uitstraling? Kies dan voor het vakmanschap van Finnpaints en laat uw houten woning schilderen en/of onderhouden door onze specialisten.

Schilderwerk & onderhoud voor Finnhouse woningen

Houtwerk is een duurzaam en sfeervol materiaal om woningen te realiseren. Hout is echter ook een natuurlijk product. Dit houdt in dat deze onderhouden moet worden om de mooie uitstraling te behouden en problemen te voorkomen. Bij Finnpaints hebben we uitgebreide ervaring in het onderhouden en schilderen van houten woningen.

Hierbij hebben we ook een uitgebreide expertise opgebouwd in het onderhouden van houten woningen van Finnhouse. Zo hebben we afgelopen jaren diverse Finnhouse eigenaren ontzorgt met maatwerk services zoals houtwerk herstel, schilderwerkzaamheden en het aanbrengen van extra bescherming bij kwetsbare onderdelen. Werkzaamheden waarmee uw houten woning er weer jaren tegen aan kan en u blijft genieten van de prachtige uitstraling.

Om kwaliteit te garanderen werken we hierbij met het kwaliteitsmerk Tikkurila. Dit gerenommeerde Finse verf merk biedt speciale producten voor houtbescherming. Wij bekijken welke producten het beste resultaat geven bij uw woning.

Een service op maat voor uw Finnhouse woning

Finnpaints biedt u een maatwerk service als het aankomt op het onderhouden van uw houten woning. Zo kunt u bij ons terecht voor diensten zoals schilderwerk, onderhoud en houtherstel. Daarnaast kunt u ook een onderhoudscontact afsluiten waarbij u kiest voor de zekerheid van een goed onderhouden houten woning en (kostbare) problemen voorkomt door achterstallig onderhoud.

Weten wat we voor uw Finnhouse houten woning kunnen betekenen? Lees meer over onze onderhoudscontracten. Bekijk onze reeds gerealiseerde projecten of neem vrijblijvend contact op via de mail info@finnpaints.nerox.nl of bel 0165 510288. Wij vertellen u graag meer.