Niets gaat boven de natuurlijke uitstraling van hout in de tuin. Heeft u buiten een mooi terras met bijpassende tuinmeubelen? Denkt u dan ook aan het onderhouden ervan! Terrasplanken en tuinmeubilair kunnen jarenlang mooi blijven als ze op de goede manier onderhouden worden met de juiste houtverf producten en aanpak.

Houtbeits voor onderhoud van hout in uw tuin

Terrasplanken, vlonders, hekwerk en tuinmeubilair hebben buiten veel te lijden van weer, wind en gebruik. Finnpaints biedt u een breed aanbod aan houtbeitsen die bij uitstek geschikt zijn voor het onderhouden hiervan. In onze webshop zijn deze speciale verfproducten voor terrassen en vlonders te vinden. Leverbaar in verschillende kleuren om uw hout precies de uitstraling te geven die u wenst.

De houtbeitsen van Tikkurila beschermen tegen vocht en vuil, reduceren splijten en verkleuren van het hout en verlengen de levensduur van uw terras en tuinmeubilair. Deze houtbeits producten zijn toepasbaar op zowel kaal als eerder geolied hout, thermisch gemodificeerd hout en geïmpregneerd hout. Zowel hard als zacht hout is uitstekend te behandelen met onze houtbeits.

In onze webshop vindt u onder andere de volgende houtbeitsen

Valtti Wood Oil is een houtbeits op basis van plantaardige oliën, in vrijwel iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Exterior Wax is een waterafstotende houtbeits verkrijgbaar in de kleur walnoot. Geeft verweerde planken weer een mooie donkere houtkleur.Valtti Non Slip houtbeits bevat anti-slip ingrediënten waarmee u extra grip creëert daar waar nodig. Denk hierbij aan trappen en looppaden in uw tuin. In vrijwel iedere kleur leverbaar.

Wilt u graag dat het onderhoud van uw houten terras uit handen wordt genomen en door een professional wordt uitgevoerd? Neem dan vrijblijvend contact op, we geven u graag advies. Neem ook eens een kijkje bij onze eerder uitgevoerde projecten en zie wat onze aanpak kan doen.

Tip van de expert: check uw terras, vlonder, hekwerk en tuinmeubilair regelmatig en zorg voor een jaarlijkse schoonmaakbeurt met een van onze reinigingsmiddelen. Zo houdt u uw terras, tuinmeubilair of hekwerk in optimale staat en voorkomt u achterstallig onderhoud.