Niets gaat boven de natuurlijke uitstraling van hout in de tuin

Heeft u buiten ook mooie terrasplanken liggen? Denkt u dan ook aan het onderhouden ervan! Uw terras kan jarenlang mooi blijven als het op de goede manier onderhouden wordt. Toepassing van de juiste producten zorgt voor langdurig behoud en plezier van uw terras.

Een terras heeft veel te lijden van weer, wind en gebruik. Finnpaints biedt u producten die bij uitstek geschikt zijn voor het onderhouden van terrasplanken. In onze webshop zijn deze producten te vinden. De producten voor het onderhouden van terrasplanken zijn leverbaar in verschillende kleuren om uw planken precies de uitstraling te geven die u wenst. Terrasplanken onderhouden kunt u gemakkelijk zelf doen met de volgende tips.

Tips voor het onderhouden van terrasplanken

  • Maak uw terras regelmatig schoon en verwijder zand en hardnekkige aanslag.
  • Reinigen kan met Finncleaner. Voor schimmel of hardnekkige vervuiling gebruikt u Mould Removal.
  • Gebruik een wax of beits om het hout te beschermen tegen vocht en slijtage. Hiervoor gebruikt u Valtti Wood Oil. Deze houtolie voedt het hout en vermindert craqueleren en scheuren.
  • Controleer de planken elk jaar en werk bij indien nodig.

U kunt het onderhoud van uw terras ook overlaten aan Finnpaints. We geven u graag advies. Neem gerust vrijblijvend contact op en bel 0165-510288