Uw eigen buitenverblijf met het comfort van binnen – met een houten tuinhuis geniet u het beste van twee werelden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat houten tuinhuizen zo populair zijn. Om langdurig plezier te hebben van uw houten tuinhuis is gedegen onderhoud van belang. Bij Finnpaints bent u hiervoor aan het juiste adres.

Finnpaints is gespecialiseerd in het onderhoud van hout. Bij ons vindt u hoogwaardige beits voor de buiten- en binnenkant van uw houten (tuin-)huis. Met onze verf- en beitsproducten is uw tuinhuis langdurig tegen schadelijke weersinvloeden beschermd.

Verrassende kleuren voor uw tuinhuis

Wilt u uw houten buitenverblijf schilderen om deze in een nieuw jasje te steken? Met onze verschillende kleuren kunt u veel verrassende effecten bereiken. Bij Finnpaints werken ervaren vakmannen die u het schilderwerk van uw houten tuinhuis uit handen kunnen nemen. Wilt u liever zelf aan de slag? Bij Finnpaints kunt u gemakkelijk verf bestellen.

Twijfelt u nog over wat de beste kleursamenstelling is voor uw houten buitenverblijf? Wij kunnen voorzien in persoonlijk kleuradvies. Bel 0165-510288 of mail info@finnpaints.nerox.nl.

houten tuinhuis

Bewaren