Je maakt kans op €250,- shoptegoed op al onze verproducten!

We zijn er weer bij … en dat verft prima! Maar we moeten de eerste wedstrijden van het EK thuis bekijken. Daarom maken we het samen oranje!

Wij zijn benieuwd naar jullie resultaten met onze verfproducten en hebben onderstaande winactie bedacht waarbij je kans maakt op €250,- shoptegoed op al onze verfproducten (non-paint en testers uitgesloten). Op deze manier supporten we Oranje en elkaar!

Finnpaints.nl | Oranje | Tikkurila

Hoe maak je kans op €250,- shoptegoed?

  • Verf* jouw schutting, terras, tuinhek, dienblad, fiets of spandoek Oranje! Maak een foto hoe jullie Oranje steunen, post deze op Facebook of Instagram en tag ons! Volg onze pagina en maak kans op een verftegoed t.w.v. € 250,-!
  • Je bent trots op het resultaat en geeft ons toestemming om foto’s te gebruiken op de website en social media kanalen van Finnpaints. (natuurlijk zonder gebruik van je adresgegevens).

* Let op: Het is echt goede verf dus gaat er niet af 😉

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd want misschien behoor je wel tot één van de gelukkige prijswinnaars bij onze volgende acties later dit jaar. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

We begrijpen dat je heel graag €250,- shoptegoed wilt winnen! Daarom kiezen we deze zomer nog een extra winnaar uit van iedereen die aan deze actie heeft deelgenomen en een review heeft achtergelaten op klanten vertellen

Wij wachten vol spanning jullie foto’s en reacties af!

Finnpaints.nl | Oranje | Tikkurila