Aan de slag met het schilderen van Red Cedar hout? Dan is het belangrijk dat u het juiste type houtbescherming kiest. Red Cedar is een speciaal soort hout dat door de aanwezigheid van zogenaamde tropolones houtrot tegengaat. Daarom is het schilderen van Red Cedar (de eerste jaren) ook niet echt nodig. Het hout vergrijst op een mooie manier en geeft een fraaie natuurlijke uitstraling. Na een aantal jaren kan het hout echter donker uitslaan en vlekkerig worden, wat ten koste gaat van de mooie uitstraling. Wees dit dus voor met een tijdige behandeling van het houtwerk.

Verfadvies & houtbeschermingsproducten voor Red Cedar

Bij Finnpaints vindt u naast een maatwerk verfadvies voor het schilderen van Red Cedar ook de juiste houtbeschermingsproducten. Hiervoor bieden wij verfproducten van het Finse merk Tikkurila dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijke karakter.

In onze online verfwinkel kunt u terecht voor onder andere primers, beitsen, houtverf en voorbehandelingsproducten. Alles wat u nodig heeft om het houtwerk van een optimale behandeling te voorzien.

Heeft u vragen over onze houtbeschermingsproducten of wilt u meer informatie over het schilderen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend verfadvies en bekijk ook eens onze onderhoudscontracten voor houtwerk. Maatwerk service waarop u kunt vertrouwen.