In onze verfshop vind je de perfecte beschermingsproducten voor het houtwerk in de sauna. Zo zorg je er voor dat uw sauna in topconditie blijft.

Finnpaints.nl | Sauna | Alle Supi sauna producten op een rij | Tikkurila

Een overzicht van onze producten

Supi Finish is een transparante houtcoating voor het saunahout en bevat schimmelwerende componenten. Dit product is bedoeld voor de houten wanden en plafonds en kan op kleur gemaakt worden. Creëer op deze manier bijvoorbeeld een eigen smoke-sauna!

Maak regelmatig schoon met Supi Cleaner. Naast gebruik in de sauna is dit product ook geschikt voor stoomruimten, douche- en wasruimten.

Supi Benchprotection  is een olie speciaal voor saunabanken en stoot vuil en vocht af.

Supi Wax is een zijdezachte finish voor wanden, plafond en banken. Dit product trekt in het hout en vormt zo een vuil en vochtwerend oppervlak. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Supi Floor Oil is een saunaproduct speciaal voor de saunavloer en behandeling van schraal hout. Vloeren worden het meest belast, hiervoor is Supi Floor Oil ontwikkeld. Dit product is naturel verkrijgbaar of naar wens te kleuren.

Met Supi Arctic creëer je een sprookjeseffect! Door de glinsterende bestanddelen krijgt de sauna een parelmoer glans. Dit product is voor behandeling van wanden en plafond.

Finnpaints helpt je graag bij het onderhoud van de sauna. Neem vrijblijvend contact op voor advies of informatie over onze diensten en producten.