Schilderwerk van houten huizen

Schilderwerk van houten woningen is de tweede activiteit van Finnpaints, naast het leveren van verfproducten en het uitvoeren van houtrenovatie werkzaamheden. De schilders waar Finnpaints mee samenwerkt bieden gedegen en vakkundig vakwerk. Ze hebben allen uitstekende kennis van het traditionele schilderwerk en daarnaast zijn ze goed onderlegd in het onderhouden en schilderen van houten woningen. Een houten huis behoeft immers ander onderhoud dan een reguliere stenen woning. Daarom is het wel zo prettig als u dit aan de ervaren vakmannen van Finnpaints kunt overlaten.

Schilderwerk en onderhoud van uw houten huis

Stel u hebt vragen over van de staat van onderhoud van uw houten woning. Hoe werkt dat dan? Finnpaints maakt met u een afspraak waarin de huidige staat van het schilderwerk geïnspecteerd en besproken wordt. Er wordt gekeken naar de conditie van de verf. Is er nog genoeg dekking? Is het wel het juiste verftype wat erop zit. Daarnaast kijken we of de bouw van het huis in het algemeen goed is uitgevoerd. Ook wordt er gekeken of er bomen, planten of struiken in de weg staan. Is er voldoende afstand tussen de onderzijde van het hout en bijvoorbeeld de bestrating.

Tijdens zo’n inspectie geven wij u een gedegen advies. Aan de hand van dit advies kunnen we voor u een gespecificeerde offerte opmaken. U kunt uw woning natuurlijk ook in eigen beheer schilderen, of door uw eigen schildersbedrijf. Als Finnpaints het schilderwerk mag uitvoeren wordt uw houten woning met de juiste producten geschilderd en kan uw huis er weer jaren tegen. U kunt er tevens voor kiezen om de woning bij ons in onderhoud te houden. Dit is een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud, waarbij uw woning wordt gereinigd en bijgewerkt. Lees hier meer over dit onderhoudscontract

Benieuwd naar ons werk, kijk dan hieronder naar verschillende schilderwerk projecten.