Een goed onderhouden blokhut is een lust voor het oog en natuurlijk prettig om in te wonen. Goed onderhoud is echter essentieel om dit ook in de toekomst zo te houden en problemen zoals houtrot en schimmels te voorkomen. Ga daarom aan de slag met het schilderen van uw blokhut en bestel uw Tikkurila houtbeschermingsproducten eenvoudig online.

Schilderen en onderhoud van uw houten blokhut

Hout is een natuurlijk materiaal en daardoor vatbaar voor zaken zoals vocht en verwering. Het hout van een blokhut heeft dan ook het nodige te verduren met de wisselvallige Nederlandse weersomstandigheden. Een goede bescherming met de juiste houtbeschermingsproducten en behandeling is daarom op zijn plaats. Finnpaints is u hierbij graag van dienst met een vrijblijvend verfadvies. Maar indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze maatwerk onderhoudsservice of preventieve controles.

Finnpaints biedt hiervoor verschillende soorten milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten waaronder primers, houtverf en beits en natuurlijk reinigingsproducten. Kortom, alles wat u nodig heeft om het beste in uw houtwerk naar boven te halen!

Dus bestel uw houtbeschermingsproducten direct online of neem contact op voor meer informatie over houtbescherming. Bel 0165-510288.

blokhut_finnpaints