Wil je je houten huis schilderen of onder handen laten nemen door een specialist? Dan biedt Finnpaints verschillende mogelijkheden om het beste in je woning naar boven te halen. Wij bieden een vrijblijvend verfadvies. Maar je kunt bij ons ook terecht voor het online bestellen van hoogwaardige houtbeschermingsproducten van Tikkurila of een onderhoudscontract. Bij Finnpaints ben je aan het juiste adres.

Dé specialist voor houtbeschermingsproducten en verfadvies

De specialisten van Finnpaints hebben een ruime ervaring in het schilderen en onderhouden van houten woningen. Wij kunnen dan ook snel vertellen welke behandeling of houtbeschermingsproducten je nodig hebt om het hout optimaal te behandelen. Een maatwerk service waarin wij onze ervaring combineren met jouw wensen en natuurlijk de juiste producten.

Finnpaints.nl | Project | Schilderen | Leiden | Tikkurila

De kosten van het onderhoudscontract

De prijs van een onderhoudscontract hangt af van de grootte van het houten huis. We stellen graag een offerte voor je op. Doorgaans zijn een of twee schilders een volledige dag aan het werk, maar dit is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bij het sluiten van een onderhoudscontract verklaren wij onze ‘algemene voorwaarden werken particulier’ op de overeenkomst van toepassing. Je kunt deze voorwaarden hier downloaden.

Wil je aan de slag met het schilderen van je houten huis, blokhut of tuinhuis? Bestel dan direct de benodigde producten in onze verfshop. Wil je een vrijblijvend verfadvies? Neem dan contact op.