Wilt u uw houten huis schilderen of onder handen laten nemen door een specialist? Dan biedt Finnpaints u verschillende mogelijkheden om het beste in uw woning naar boven te halen. Wij bieden u een vrijblijvend verfadvies. Maar u kunt bij ons ook terecht voor het online bestellen van hoogwaardige houtbeschermingsproducten van Tikkurila of een onderhoudscontract. Bij Finnpaints bent u aan het juiste adres.

Uw specialist voor houtbeschermingsproducten en verfadvies

De specialisten van Finnpaints hebben een ruime ervaring in het schilderen en onderhouden van houten woningen. Wij kunnen u dan ook snel vertellen welke behandeling of houtbeschermingsproducten u nodig heeft om uw hout optimaal te behandelen. Een maatwerk service waarin wij onze ervaring combineren met uw wensen en natuurlijk de juiste producten.

Dus wilt u aan de slag met het schilderen van uw houten huis, blokhut of wellicht tuinhuis? Bestel dan uw producten voor houtbescherming direct online in onze verfshop. Neem contact op voor een vrijblijvend verfadvies of neem eens een kijkje bij onze onderhoudscontracten voor houten woningen.

Jubbega zweeds huis schilderen 5