Is uw houten tuinhuis toe aan de periodieke onderhoudsbeurt? Of wilt u het hout voorzien van een nieuw kleurtje? Dan vindt u bij Finnpaints alles wat u nodig heeft. Van vrijblijvend verfadvies tot hoogwaardige houtbeschermingsproducten van Tikkurila of een onderhoudscontract. Wij zijn u graag van dienst.

Onderhoud op maat voor uw houten tuinhuis

Een houten tuinhuis kan een geweldige aanvulling zijn in uw tuin. Door de veelzijdigheid kunt u er tenslotte alle kanten mee op, zowel qua invulling als uitstraling. Tegelijkertijd is het natuurlijk belangrijk dat u de mooie uitstraling behoudt door het houtwerk periodiek van onderhoud te voorzien. En zo voorkomt u ook nog eens problemen zoals houtschimmels en houtrot. Bij Finnpaints kunt u daarom terecht voor maatwerk diensten die variëren van het schilderen van uw houten tuinhuis tot preventieve controles en/ of het uitvoeren van reparaties. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

Bestel uw houtbeschermingsproducten eenvoudig online

Bij Finnpaints bieden we u een uitgebreid assortiment aan houtbeschermingsproducten waaronder primers,beitsen en houtverf van het Finse merk Tikkurila. Dit verf merk staat bekend om zijn duurzame karakter en hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een optimaal resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

En heeft u vragen over onze houtbeschermingsproducten of wilt u meer informatie over het schilderen van uw tuinhuis? Neem dan contact op voor een vrijblijvend verfadvies en bekijk ook eens onze onderhoudscontracten voor houtwerk. Maatwerk service waarop u kunt vertrouwen. Mail naar info@finnpaints.nerox.nl

tuinhuis-genoenhuis-geldrop-van-rixtel