Uw woonboot verven of laten onderhouden? Een verstandige keuze die de levensduur én de uitstraling van uw boot zeker ten goede komt. Een houten woonboot is tenslotte prachtig om te zien, maar vereist ook een goede bescherming tegen vocht. Finnpaints is u graag van dienst met een verfadvies op maat voor uw woonboot en biedt u een uitgebreid assortiment aan houtbeschermingsproducten.

Optimaal onderhoud voor uw woonboot

Woonboten zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine tweede woning op het water tot luxueuze drijvende houten villa. Logisch dus dat een maatwerk aanpak op zijn plaats is. De specialisten van Finnpaints bieden u deze maatwerk service en weten precies welke aanpak het mooiste resultaat geeft voor uw drijvende woning. Hierbij garanderen wij u een service die uw wensen combineert met de optimale behandeling van het houtwerk. En wilt u dat een goede onderhoudsstaat ook in de toekomst gewaarborgd wordt? Dan zijn wij u graag van dienst met een onderhoudscontract voor uw houten woonboot. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

Bestel uw houtbeschermingsproducten eenvoudig online

Daarnaast kunt u bij Finnpaints ook terecht voor het online bestellen van houtbeschermingsproducten waarmee u zelf aan de slag kunt. In onze online verfwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige en duurzame houtbeschermingsproducten van het Finse merk Tikkurila. Van primer tot beits en van houtverf tot voorbehandelingsproducten, u bestelt het eenvoudig online.

Vraag het onze verfspecialist

Wilt u meer informatie over het verven van uw woonboot of een afspraak maken met een van onze verfspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Bewaren