.

Het bedrijf Teknos is opgericht in 1948 en behoort tot één van de grootste familiebedrijven in Finland. Zij leveren slimme, technische en geavanceerde verf- en coatingoplossingen en hebben een sterke focus op het milieu. Hiermee willen de wereld beschermen en langer laten meegaan. Ook op internationaal gebied timmert het Finse bedrijf behoorlijk aan de weg. Inmiddels heeft het bedrijf wereldwijd 1800 mensen in dienst en leveren zij hun producten in meer dan 20 landen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Naast het leveren van kwaliteit werkt het merk ook nauw samen met haar klanten om hen te helpen bij het vinden van de meest ideale oplossing voor hun specifieke behoeften. Om onze klanten te voorzien van duurzame kwaliteitsverf zijn de verfproducten van dit merk ook toegevoegd aan ons assortiment. Meer weten? Lees dan snel verder!

Innovatief

De lucht binnenshuis bevat vaak onzuiverheden van buitenaf, bouwmaterialen en meubels. Veel van deze onzuiverheden zijn geurloos en moeilijk te detecteren. Maar deze stoffen kunnen leiden tot irritatie aan de luchtwegen en de ogen. Een bekende schadelijke stof die vaak binnenshuis voorkomt is Formaldehyde. Om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren heeft Teknos onlangs twee nieuwe innovatieve verfproducten toegevoegd aan het assortiment. De nieuwe verven absorberen en neutraliseren de binnenlucht. Hiermee toont Teknos wederom aan dat zij een sterke focus hebben op het langer laten meegaan van de wereld in de breedste zin van het woord.

Grond- en lakverf in één!

Het merk Teknos levert hoogwaardige verfproducten voor zowel binnen als buiten. Met een groot palet aan kleuren is er keuze genoeg om van elk huis een thuis te maken. De verven kunnen gebruikt worden voor het schilderen van (houten) huizen, schuttingen, vlonders en vele andere doeleinden. De duurzamen watergedragen verven van Teknos bieden al het houtwerk optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. De verven zijn te gebruiken op elke ondergrond en kan gebruikt worden als grond- en lakverf. Het kopen van een aparte grondverf als eerste laag is dan ook niet meer nodig.

Meer weten over Teknos?

Binnen Finnpaints zijn we ontzettend trots dat we ook verfproducten van het Finse merk Teknos gaan toevoegen aan ons assortiment. Ook wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en een goede samenwerking met onze klanten. Heeft u na het lezen van dit artikel een vraag over de producten van Teknos of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Binnekort starten met een nieuwe schilderklus? Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor om u optimaal van dienst te zijn!