Het bezitten van een huis is als het onderhouden van een goede vriendschap, je moet het ten alle tijden koesteren. Met de Tikkurila houtproducten voor buiten en goed onderhoud kan het huis worden beschermd tegen verouderingselementen en gaat het dus langer mee en blijft het langer mooi.
Het is als een vriendschap die een leven lang meegaat!

Wees lief voor je houten bezittingen

Zonder de juiste verzorging zullen het terras, tuinmeubelen en andere houten buitenoppervlakken uitdrogen, barsten en hun vermogen verliezen om vocht en zonlicht te verdragen. Het is tijd om je houten exterieur dezelfde aandacht en zorg te geven die je aan je interieur geeft.

Finnpaints.nl | nieuws | Tikkurila houtproducten voor buiten – voor een blijvend effect | Tikkurila

Beter voor het milieu

Terras, tuinmeubilair en andere houten oppervlakken moeten een leven lang goed onderhouden worden. Tikkurila heeft een verbeterde selectie van houtoliën voor buiten met twee vernieuwde formules die deels biologisch zijn.

In de vernieuwde, watergedragen Valtti Plus-producten is er maar liefst 75 procent van de organische koolstof vervangen door bio-based ingrediënten, zoals plantaardige bijproducten. Met de nieuwe Valtti Plus Terrace Oil en Valtti Plus Wood Oil krijg je dezelfde, goede duurzaamheid, met minder effect op het milieu.

Beide producten zijn breed inzetbaar voor terras- en tuinmeubilair, Valtti Plus Wood Oil ook voor ieder houten buitenoppervlak zoals trappen en balustrades. Valtti Plus Terrace Oil is verkrijgbaar in een kant en klare kleur (bruin), Valtti Plus Wood Oil kan worden gemaakt in elke tint uit de Valtti-kleurenkaart.

Finnpaints.nl | nieuws | Tikkurila houtproducten voor buiten – voor een blijvend effect | Tikkurila
 34,00 92,00

Houtolie voor terras, tuinmeubelen, hekwerk e.d., watergedragen

 30,00

Voorgekleurde houtolie voor terras, tuinmeubelen, hekwerk e.d., bruin

Valtti Plus Terrace Oil

De nieuwe Valtti Plus Terrace Oil beschermt terras en tuinmeubelen doeltreffend tegen vocht, zon en UV-straling. De vernieuwde formule dringt nog beter in het houten oppervlak en heeft minder de neiging om af te bladderen. Valtti Plus Terrace Oil is gemakkelijk aan te brengen op terras en meubilair zonder ongewenste kwaststrepen.

Valtti Plus Wood Oil

Of het nu gaat om een terras, een schutting, een meubelstuk of een trap, Valtti Plus Wood Oil beschermt alle houten buitenoppervlakken en maakt ze weerbestendig. De olie beschermt het hout tegen vocht en zonlicht en voorkomt dat het hout barst.

Advies nodig over een van onze producten of kleuren?
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht