Tikkurila Color Now 2024 X Marie Olsson Nylander

Tikkurila presenteert de Color Now 2024-collectie in samenwerking met ontwerper Marie Olsson Nylander. Deze collectie wordt benadrukt met Tikkurila Kleur van het Jaar Nude in Nizza, een perzikkleurige kleur die warmte uitstraalt.

Je weet het als je het voelt

Tikkurila presenteert de Color Now 2024-collectie in samenwerking met ontwerper Marie Olsson Nylander. Deze collectie wordt benadrukt met Tikkurila Kleur van het Jaar Nude in Nizza, een perzikkleurige, zachte en warme beige kleur die warmte uitstraalt.

Het resultaat van de samenwerking tussen Tikkurila en Marie Olsson Nylander (Zweedse ondernemer, influencer en ontwerper)  is een collectie van 14 nieuwe kleuren en verbluffende visuals uit het appartement van Marie, waar ze de collectiekleuren gebruikte als uitgangspunt voor haar interieurontwerpen.

Olsson Nylander moedigt iedereen aan om met behulp van hun intuïtie naar de kleuren te kijken. Omdat je het weet als je het ziet. Je weet het als je het voelt. Ik blijf altijd bij mijn gevoel. Kleuren dringen mijn lichaam binnen, zegt Olsson Nylander. 

Nude in Nizza

De kleur van het jaar 2024 is Nude in Nizza, een perzikkleurige kleur die warmte uitstraalt. Het viert het gevoel van liefde, vriendelijkheid en speelsheid. Een kamer die in deze kleur is geschilderd, is altijd aan de zonnige kant.

Tikkurila x Marie Olsson Nylander-collectie

Met de Color Now 2024-collectie wil Olsson Nylander vriendelijkheid, speelsheid en liefde naar voren brengen. De boodschap wordt gekanaliseerd via de 14 aardse tinten van de collectie: intens bordeaux, verschillende tinten beige en roze, zacht zwart en een paar mistige blauwtinten en mintgroen. De kleur van het jaar is Nude in Nizza, een perzikkleurige kleur die warmte uitstraalt. Met de kleurencollectie kun je een visueel verhaal vertellen over wie je bent en waar je van houdt.

Bekijk de Color Now 2024 collectie >>>

powder in pisa
lips in lyon
dust in dallas
men on mars
bubba in berlin
fog in france
lions in lima
nude in nizza
tango in texas
mint in mexico
coffee in china
gold in ghana
wine in warsaw
olives in oman

Advies nodig over een kleurstelling voor je interieur?
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht