Tikkurila introduceert de kleur van het jaar 2022 – Kestrel, ieder avontuur begint thuis

Een intensieve kleur, maar toch rustig en zacht. Het is een warm bruin met een vleugje koel rood. Een klassieker met een verrassingselement.

Finnpaints.nl | nieuws | TVT L478 Kestrel, de kleur van 2022 | Tikkurila

ColorNow Collectie 2022

De kleur van het Jaar 2022 ontleent zijn naam aan een Torenvalk (Kestrel), een valkensoort die graag rond trekt. Net als bij de torenvalk is ook ons huis niet onveranderlijk. Onze huizen zijn gebouwd op onze herinneringen en ervaringen en daar putten we inspiratie uit. Waar we ook heen gaan of geweest zijn, het wordt een deel van ons en ons huis.

Als kleur vertegenwoordigt Kestrel iets vertrouwds en aards en toch ook iets nieuws en fascinerends. Warm bruin met een vleugje koel rood: een klassieker met een verrassingselement.

Muur geschilderd met Feelings Interior Paint 

Als we op vakantie zijn, letten we meer op details, worden we een dapperdere versie van onszelf. Plotseling is de wereld vol met prachtige kleine details. We zijn aanwezig in het moment.

Wat als je op die manier naar je huis zou kijken en de onderscheidende kenmerken van jezelf, je dagelijkse leven, je avonturen en je huis zou zien zoals je dat voor het eerst zou doen. Wat zijn de dingen waar je voor het eerst verliefd op werd? En wat maakt jouw huis tot het jouwe? Zoek de elementen die je houvast geven en de degene die je opvrolijken.

Finnpaints.nl | nieuws | TVT L478 Kestrel, de kleur van 2022 | Tikkurila

Als kleur voelt Kestrel zich thuis in zowel moderne als meer traditionele stijlen. Hij kan in elke denkbare ruimte worden toegepast, zowel op grotere oppervlakken als in kleinere details. Wanneer de kleur op muren wordt geschilderd, omarmt hij de hele ruimte en creëert hij een huiselijke, intieme sfeer.

Finnpaints.nl | nieuws | TVT L478 Kestrel, de kleur van 2022 | Tikkurila

Color Now Collectie

De complete Color Now Collectie is opgebouwd rond TVT L478 Kestrel. Hij bestaat uit zeven unieke tinten om verliefd op te worden: blauwgroene kleuren van de zee, een verbrand geel dat warmte uitstraalt en lichte tinten om frisheid toe te voegen. Donkere tinten van de collectie voegen down-to-earth vibes toe en verscherpen het palet.

Samen creëren de kleuren een gevoel van zowel vertrouwdheid als nieuwheid. Kleuren zijn als ansichtkaarten van alle plaatsen waar je hebt gewoond, en van de momenten die deel van je zijn geworden – net als de kleuren in je huis.

Advies nodig over een kleurstelling voor je interieur?
Neem contact op met Finnpaints om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Lees ook:


naar het nieuwsoverzicht