Houten huis schilderen?  Ultra Matt geeft je huis een mooie matte uitstraling en superieure bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Een houten huis is een investering waar je heel je leven plezier van hebt, je dient er wel goed voor te zorgen zodat het ook zijn waarde behoudt. Wanneer je bouwmaterialen voor een huis kiest is hout een ecologisch verantwoord alternatief. Een huis bouwen is een kostbaar project maar het is zeker de moeite waard materiaal van hoge kwaliteit te gebruiken. Ultra-Matt geeft een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden en is de juiste keuze om er voor te zorgen dat je jarenlang kunt genieten van de buitenkant van je woning.

ULTRA MATT VAN TIKKURILA

Ultra Matt is een milieuvriendelijke product dat het Finse Key Flag-symbool heeft gekregen.key flag
Het is een watergedragen, gemakkelijk aan te brengen polyacrylaatverf die een matte en
duurzame afwerking geeft aan houten gevels. Je kunt de verf gebruiken op onbehandelde of
|industrieel voorbehandelde oppervlakken maar ook om reeds geschilderde oppervlakken
een matte afwerking te geven.

Dankzij het bindmiddel dat is ontwikkeld voor Tikkurila, blijft de verffilm flexibel, zelfs bij lage temperaturen en werking van het hout. De hardheid en flexibiliteit van het bindmiddel zijn zorgvuldig uitgebalanceerd om de verf flexibel te maken zodat deze het hout beschermd tegen barsten. De verf heeft een uitstekende hechting en is vochtregulerend, flexibel en elastisch. Gebruik Ultra Matt in combinatie met Valtti Primer voor een optimaal resultaat.

Tikkurila Ultra Matt geeft je huis een mooie dekkende matte afwerking. Het is een verf die rustig op je overkomt. Het grote voordeel van een matte verf is dat het onregelmatigheden uitstekend camoufleert door de niet-reflecterende eigenschap van de verf. Dit in tegenstelling tot reflecterende zijdeglans en hoogglansverven. Ultra Matt voorziet elk huis van een superieure, kleurvaste en weerbestendige verftechnologie.

Ultra Matt is verkrijgbaar in talloze kleuren, kijk in de volgende kleurenkaarten Vinha1Vinha2ExterieurInterieurRALNCS en laat je inspireren!