Verf en coatings voor binnen en buiten!

Verf en coatings voor binnen en buiten!

Kleuren zijn niet alleen mooi, maar roepen bij ons allemaal ook bepaalde emoties op. Binnen en buiten ons huis kiezen we graag onze eigen kleur(en) om van ons huis een thuis te maken. Het schilderen wordt door een groot aantal mensen gezien als een vervelende klus. Zij kiezen er in dat vaak voor om het schilderen te laten doen door een schilder. Maar er zijn ook mensen die enthousiast zelf aan de slag met schilderen binnen- en buitenshuis. Of men het leuk vindt of niet.

Het laatste wat men wil, is dat het schilderen binnen korte tijd opnieuw moet gebeuren. Om die reden bieden wij alleen verf en coatings aan van topkwaliteit. Maar voordat men deze producten aanschaft, is een goede voorbereiding heel belangrijk. De kwaliteit van de gebruikte verf kan heel goed zijn. Maar het heeft weinig zin om direct aan de slag te gaan met een kwast zonder het houtwerk bijvoorbeeld eerst licht op te schuren.

Voorbereiding

Voordat men aan de slag gaat met schilderen is het aan te raden om de ondergrond eerst goed schoon te maken. Dat kan bij een bestaande laag verf met een doek, gecombineerd met één van onze reinigingsproducten. Is het hout nog niet eerder bewerkt? Gebruik dan Tikkurila Multistop. Dit is een isolerende dekkende houtprimer op waterbasis en geschikt voor binnengebruik. Controleer de houten delen altijd vooraf op houtrot en voer waar nodig reparaties uit. Hier hulp bij nodig? Op deze pagina leest je meer over houtrot en de mogelijkheden van Finnpaints.

Verf en coatings

Na een goede voorbereiding is het tijd om een kleur naar wens te kiezen. Wanneer je twijfels hebt over de juiste kleur kun je in onze webshop een kleurentester kopen. Vergeet deze plek na het aanbrengen niet licht op te schuren. Bij het aanbrengen van de uiteindelijke kleur blijft men anders een kleurverschil zien. En dat willen we natuurlijk voorkomen. In onze verfshop beschikken wij over een groot assortiment verf en coatings voor binnen- en buitenshuis. Heb je over onze producten een vraag of behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Hulp nodig?

Geen zin om zelf aan de slag te schilderen? Dan nemen wij de schilderklus graag uit handen. Onze specialisten beschikken over veel ervaring om elke klus tot een goed eindresultaat te brengen. Wij zorgen ervoor dat al het houtwerk in topconditie is en blijft. Graag gaan onze specialisten voor je aan de slag om van je huis een thuis te maken. Naast verf en coatings kun je in onze webshop ook terecht non-paint producten als afplaktape, kwasten, verfbakken of het bekende strijkvaatje.

 

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over
de mogelijkheden voor jouw project?

Nog vragen?